jakie oświetlenie zewnętrzne do ogrodu

« Powrót do grupy: Projektowanie ogrodu

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

28 września 2016, 22:40

Zgadzam sie: good 0 bad

W ogrodzie najlepiej sprawdzają się lampy z czujnikiem ruchu. Ja mam w ogrodzie dokładnie takie http://www.lumenpro.pl/lampy-ogrodowe/89166-r io-sensor-nowodvorski-7017-lampa-zewnetrzna-kinkiet-59031397 01792.html , trzy sztuki, więc jest mega widno. Zakupy powyżej 100zł, więc przesyłka była za free.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 października 2016, 23:15

ja wybierałam oświetlenie w Lumenpro -największy chyba wybór, szybka wysyłka - a tego potrzebowałam na już!no i się doskonale spisali!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 grudnia 2016, 10:30

Tutaj również jestem zdania, że poza lampami solarnymi, w każdym ogrodzie dobrze sprawdzą się lampy z czujnikiem ruchu, które są bardzo praktyczne, szczególnie teraz kiedy mamy zimę i szybko się ściemnia.

www.ZSWojtczak.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

11 czerwca 2017, 09:41

Zeszłym latem kupowałem trochę oświetlenia do siebie na posesję przy domu i gro rzeczy zamawiałem w Bercal na ul Conrada w Krakowie. Poza samymi lampami, sprzedają też osprzęt elektroinstalacyjny, także mogłem cały komplet dostać w jednym miejscu bez jeżdżenia po mieście i szukania odpowiednich końcówek, wtyczek i całej reszty. Jeśli ktoś chce się rzeczywiście skonsultować z kimś kompetentnym w temacie oświetlenia to odsyłam do nich. Adres jest na bercal.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 czerwca 2017, 15:38

Zgadzam sie: good 1 bad

Kupiłam ostatnio w biedronce lampki solarne led, poustawiałam wokół kwiatów i efekt wieczorem jest bardzo ładny :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 lipca 2017, 08:36

Zdecydowanie najlepsza opcją będą lampy solarne, które nie dość, że są wydajne to w dodatku stanowią znakomitą ozdobę do każdego ogrodu i nie są drogie. Warto poszukać w sklepach internetowych.

www.Symbiom.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

9 października 2017, 09:12

Ostatnio jeśli chodzi o oświetlenie do domu to dużo zakupów robię online przez stronę elektryczny.com. Mają wszystko, od żarówek ledowych, przez listwy, po same lampy i lampki – do wnętrz i zewnętrznych. Nawet transformator można tutaj zamówić, nad czym się ostatnio dość poważnie zastanawiam bo przydałoby mi się takie urządzenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 stycznia 2018, 12:42

Lampy solarne to faktycznie dobry pomysł w kwestii oświetlenia ogrodu, ewentualnie polecam też ledy- w szczególności polecam jeżeli mamy kostkę brukową, które będą w nią wbudowane co daje znakomity efekt.

www.PodkarpackieSady.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

11 marca 2018, 22:55

Myślę, że tutaj https://azzardo.com.pl/28-lampy-zewnetrzne są rozwiązania warte uwagi. Warto się im przyjrzeć. Takie oświetlenie sprawia, że czujemy się bezpiecznie. Poza tym świetnie się prezentuje i jest praktyczne. Dla mnie to świetne rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lipca 2018, 19:34

Polecam oświetlenie zewnętrzne LED. Bardzo dobre dostałem u http://www.econew.pl/. Firma ma wiele innych, równie dobrych oświetleni dlatego warto mieć ich na uwadze podczas wybierania oświetlenia.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Projekt ogrodu Liczba postów: 60 Grupa: Projektowan... Zanurz się w świat piękna i harmonii, gdzie natura spotyka nowoczesność, a przestrzeń staje się miejscem wypoczynku i inspiracji. Jako specjaliści w projektowan...
  • drzewka do ogródka Liczba postów: 100 Grupa: Projektowan... Tyle jest inspiracji w necie, podpowiedzi, nawet gotowych projektów, że spokojnie i na luzie można samemu coś wymyślić i stworzyć a potem się cieszyć z własnych...
  • Problem z warzywami Liczba postów: 349 Grupa: Projektowan... Moim zdaniem, każdy ogrodnik powinien znaleźć idealny warzywnik dla swoich roślin. Dlatego polecam artykuł dostępny na https://www.drewno-betonowe.pl/warzywnik -...
  • jakie rośliny na skalniak Liczba postów: 38 Grupa: Projektowan... Praktycznie wszystko można kwiaty tak posadzić, ja bym pewnie pomieszał tulipany, róże, może jeszcze hortensje? Te kwiaty są o tyle ciekawe, że z czasem zmienia...
  • Firma ogrodnicza Liczba postów: 8 Grupa: Projektowan... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli są tutaj osoby zainteresowane tematyką ogrodnictwa, to polecam Wam sprawdzić stron...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19625 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 229

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >