jakie otwornice do marmuru i gresu

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

20 czerwca 2022, 09:15

Zgadzam sie: good 0 bad

Jesteście w stanie poradzić mi jaką otwornicę wybrać do marmuru i gresu, żeby nie było obaw o odpryski? Zależy mi na dobrym sprzęcie, który będzie można kupić w sensownej cenie, jak coś możecie podpowiedzieć to dajcie znać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 lipca 2022, 14:09

Otwory w każdym materiale będzie można wykonać, gdy sięgnie się po diamentową otwornice Starrett . Otwornice wykonywane są w różnych średnicach i użytkownicy mogą dopasować je do potrzeb. Zapoznając się z ofertą można przekonać się osobiście czy wybór takiego osprzętu będzie dobrą decyzją.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 sierpnia 2022, 09:55

Dokładnie tak. Trzeba też pamiętać o odpowiednio dobranych wiertłach diamentowych. Ich średnica jest bardzo ważna. Ale wybór na rynku jest spory i myślę, że bez problemu coś znajdziesz. W sklepie Eldor popatrz. Tu https://eldor24.pl/wiertla-do-gresu/wiertlo-d iamentowe-do-gresu-6-mm-57h278 jedne z dostępnych u nich wierteł.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 kwietnia 2023, 12:07

A tarcze do gresu? Co możecie polecić?

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 8 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
  • Dezynfekcja Dezynsekcja Deratyzacja Liczba postów: 143 Grupa: Firmy budow... Fajny wątek . Naprawdę bardzo dużo się dowiedziałem. ________________________ _______________________ audyt wewnętrzny w jednostkach sektora finansów publicznyc...
  • atrakcje na imprezę Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie imprezę i szukacie czegoś, co zrobi wrażenie na gościach, to fotobudka będzie strzałem w dziesiątkę! Miałam ją na swoim przyjęciu urodzinowym i...
  • Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 370 Grupa: Firmy budow... Często w ogrodach pojawiają się w formie i funkcji altanek czy pomieszczeń rekreacyjnych obiekty kontenerowe - czyli np. pawilony handlowe z płyt warstwowych. N...
  • Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 280

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >