jakie płytki do łazienki?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 26 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  13 14 15 16 17  ▸  ▸▸

28 września 2015, 21:08

Zgadzam sie: good 0 bad

Wydaje mi się, że najbezpieczniej położyć płytki o mniejszych wymiarach, jeżeli oczywiście chodzi o małą łazienkę. Duże natomiast mogą optycznie zmniejszyć łazienkę co raczej nie będzie dawało dobrego efektu. W sklepach jest mnóstwo ciekawych, delikatnych wzorów i jest w czym wybierać. Różne rozmiary i wzory będą pasowały nawet do niewielkiego metrażowo pomieszczenia. W małej łazience warto też postawić jednak na prysznic a nie na wannę, a to wszystko po to by zaoszczędzić miejsce w łazience ...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 października 2015, 16:16

Hmm duże płytki zmniejszą łazienkę? Na pewno? Znam co najmniej dwie realizacje, gdzie wykorzystano duże płytki. Ściana jest wówczas jednolita i wygląda to bardzo elegancko. Marku, to nie do końca tak z tym zmniejszaniem. Właśnie wielu projektantów poleca duże błyszczące płytki do takich wnętrz. Co nie zmienia faktu, że na rynku jest coraz więcej fajnych wzorów dekorów, mozajek, listw które możemy wykorzystać w aranżacji.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 października 2015, 10:13

W łazience rewelacyjnie sprawdzają się płytki marmurowe, które w odróżnieniu od powszechnie stosowanych płytek ceramicznych odznaczają się niepowtarzalną elegancją. Mam takie w łazience i wyglądają świetnie. Tutaj znalazłam różne płytki marmurowe http://www.eborys.pl - są tu też płytki z trawertynu.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 października 2015, 12:55

Ja postawiłem na jasne płytki acapulco bianco (http://ibudujemy.pl/plytki-paradyz-acapulco-b ianco-sciana-25x40.html). Nie pomniejszają łazienki mimo swojego rozmiaru, może dlatego, że są jasne. Żona dobrała dodatki w niebieskim kolorze i całość wygląda elegancko i fajnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 października 2015, 16:43

Wybór płytek przy remoncie łazienki jest niezwykle istotny. Szukałem czegoś co od razu wpadnie mi w oko i chyba dlatego zdecydowałem się na płytki łazienkowe Aloke. Z wszystkich jakie oglądałem te akurat najbardziej przypadły mi do gustu.Mają w sobie coś co mnie przyciąga.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 października 2015, 19:43

Jak płytki to tylko takie o dużych rozmiarach. Bo te małe nie dają już tak fajnego efektu wizualnego :)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 października 2015, 21:35

Natomiast jeśli o mnie chodzi, to jest kompletnie na odwrót. Duże rozmiarowo płytki owszem, ale tylko na tarasie i to tylko też sporym. A w łazience to labo płytki, albo wnętrze minimalistyczne np. z betonowymi elementami.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 października 2015, 10:05

Czasem te większe rozmiarowo płytki,pasują także do łazienki,wszystko moim zdaniem zależy indywidualnie od naszego gustu oraz kolorystyki na jaką się zdecydujemy. Jeżeli szukacie akcesoriów do wyposażenia łazienki,to warto sprawdzić na www.2hd.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2015, 14:21

Masz jeszcze opcję w postaci sklepu http://www.domlazienkaplytki.pl/oferta/superg res, który też działa od dawna w internecie. Wiele marek, tych bardziej znanych też. Cenowo różnie, w zależności od zamówienia. Jednak niektóre ceną są niższe o kilkanaście procent w porównaniu do stacjonarnych.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 listopada 2015, 18:16

Skoro padło już wiele zdań na temat dużych i wielkoformatowych płytek, może warto podnieść temat czy duże płytki nadają się też do małych łazienek.
Tu znajdziecie kilka porad, ale może ktoś z was ma własne doświadczenia w tym temacie? Powiększają? Pomniejszają?

Ten post był edytowany przez connie dnia: 3 listopada 2015, 18:18
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 26 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  13 14 15 16 17  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 483

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >