jakie płytki do łazienki?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 26 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

21 lipca 2014, 10:55

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy ja wiem? Znajomi mają czarne płytki u siebie i w praktyce aż tak źle to nie wygląda. Właściwie wygląda to jak czyszczenie każdych innych płytek.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 lipca 2014, 17:50

Najlepiej antypoślizgowe i w jasnym kolorze.

_________
http://crossfitblog.blox.pl/html

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lipca 2014, 13:39

Ja mam u siebie płytki w beżowym kolorze, o dużych rozmiarach, antypoślizgowe. Do tego dobrałam białe fugi i całość prezentuje się całkiem całkiem:) Optycznie łazienka wydaje się większa niż w rzeczywistości.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 lipca 2014, 12:39

Ja mam białe i ciemnoszare plus dekor z czerwonym kwiatem:)

Zgłoś | Cytuj | Link

5 sierpnia 2014, 15:50

To wzystko zalezy od tego co się komu podoba. Ja mam duże płytki w kolerze ecru i z taka kremowymi mazajkami jak ma marmue. Terakota w podobnej tonacji. Jestem zadowolona bo łatwo się utrzymuje w czystości. Do tego mam mebelki w orzechowym kolorze.
----------------
Modne torby pepe jeans

Ten post był edytowany przez Greta dnia: 5 sierpnia 2014, 15:58
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 sierpnia 2014, 20:43

Płytki do łazienki to oczywista oczywistość. Mnie natomiast wpadły w oko stylizacje Parkiet Studio, dotyczące drewna w łazience.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 sierpnia 2014, 13:27

Ciemna łazienka wygląda bardzo elegancko. Tylko trzeba dobrze przemyśleć dobór kolorów, żeby nie wyszła zbyt ponura :)
Ta wygląda bardzo fajnie: http://i-budowlany.pl/ceramstic-eleganza-c-1_797_803.html

Ten post był edytowany przez joach dnia: 14 sierpnia 2014, 13:27
Zgłoś | Cytuj | Link

19 sierpnia 2014, 08:32

My z żoną własnie skonczyliśmy remont łazienki, która zrobiliśmy w kolorach ciemnego brązu ze wstawakami jasneych elementów. Wszystko kupowaliśmy w jednym miejscu http://ceramik.info.pl/nasza-oferta/ wiec zawsze jak coś moglimsy wymienić czy dokupić rózne elementy.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 sierpnia 2014, 13:11

Zwróć uwagę na kraj pochodzenia. Ja jestem zakochana w płytkach hiszpańskich i takie właśnie wybrałam do swojego domu. Szczególnie podobają mi się te marki Azteca: http://topceramika.pl/azteca-zement-c-2351_2440_2470.html
Są trwałe, ceny nie wywołują zawału, no i przede wszystkim piękne.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 września 2014, 20:37

teraz jestem na bieżąco z tematem płytek i remontem łazienki i też szukam inspiracji, ale za to niezbyt drogich, bo budżet mamy dość ograniczony.
znalazłam przystępne cenowo płytki łazienkowe:

źródło grafik

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 26 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• sprzątanie po remontach Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy... Każdy ogrodnik wie, jak ważne jest odpowiednie nawożenie roślin. Jeśli szukasz sprawdzonych i skutecznych produktów, warto sprawdzić nawozy Florovit dostępne w....
  • klimatyzacja w sklepie Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Szukając klimatyzatora do mieszkania, warto zwrócić uwagę na urządzenia od Aiwa. Mają one bardzo cichą pracę, co jest istotne zwłaszcza w sypialniach i biurach....
  • Okna do domu Liczba postów: 57 Grupa: Wykańczamy... Salon mamy od południowego zachodu. Uwielbiam to, że nawet zimą mamy w nim światło, że nie musimy, w przeciwieństwie do sąsiadów naprzeciwko, zapalać światła o....
  • Szafki szkolne Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... Idealne meble do szatni sportowych, klubów fitness i siłowni znajdziecie na stronie szafki basenowe Na tej stronie znajdziecie wiele modeli szafek, które można....
  • Wykończenie domu Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Marzysz o własnym domu, który jest nie tylko piękny, ale także przyjazny dla środowiska? Nasze ekologiczne domy szkieletowe Futurum to doskonały wybór dla osób,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19588 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 187

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >