jakie poręcze najlepsze do schodów?

« Powrót do grupy: Schody i balustrady

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

29 września 2017, 13:48

Zgadzam sie: good 0 bad

Stal nierdzewna pasuje do prawie każdego wnętrza. Jeszcze jest bardzo modna.Rury ze stali nierdzewnej pocięte na wymiar z wykończeniem w połysku lub matowym Kupisz w Bth Import Stal Do tego akcesoria do balustrad czy śruby nierdzewne też tam mają na miejsc. Przy odrobinie umiejętności z pomocą drugiej osoby można sobie zrobić zrobić.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 października 2017, 21:35

Myślę, że fajnie będą wyglądały poręczne drewniane :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 listopada 2017, 11:24

Moim zdaniem poręcze powinny być wykonane z takiego samego materiału co schody. Nie ma tu różnicy.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2017, 08:04

One pochodzą od Prudlik, firmy z Częstochowy. Sami przyznajcie, że wyglądają conajmniej wyjątkowo, są klimatyczne i estetyczne, ale oczywiście to w każdym przypadku kwestia waszego podejścia do tematu. Pamiętajcie, że aranżacja musi być spójna, atrakcyjna, odpowiednio dobrana. A schody z poręczami dają jednak diametralną zmianę.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2017, 08:09

Pasują jak ulał. Często niestety schody zamiast wkomponować się w projekt wychodzą na pierwszy plan i szpecą. Tu faktycznie jest inaczej

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 listopada 2017, 23:07

Moim zdaniem tylko i wyłącznie drewniane.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 czerwca 2018, 08:57

Bardzo dobrze sprawdzają się poręcze wykonane ze stali nierdzewnej. Sam takie mam u siebie. Jeżeli chcecie mieć takie balustrady to polecam wam zgłosić się do firmy www.stalnierdzewna.biz Zajmują się wykonywaniem różnych wyrobów ze stali nierdzewnej.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 czerwca 2018, 10:36

Całkowicie się z Tobą zgadzam timy, balustrady ze stali nierdzewnej są świetną propozycją ponieważ pasują niemal do każdego rodzaju wnętrza- nie ważne czy ma się jasny czy ciemny kolor schodów. Na rynku jest wiele rodzajów balustrad z nierdzewki więc myślę że każdy znajdzie coś dla siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 czerwca 2018, 18:24

Widziałem na stronie parkietlux, firmy która montuje drewniane schody, takie fajne ciemnobrązowe z kutą poręczą. Kowalstwo artystyczne i drewno ładnie się komponuje. Niebanalne i ciekawe.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lipca 2018, 00:35

Zależy do jakich, ja bym postawił na balustradę metalową bądź drewnianą.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Schody spiralne Liczba postów: 150 Grupa: Schody i ba... Schody spiralne tylko w przypadku małej ilości miejsca. Nie wyobrażam sobie wchodzić po takim czymś z jakimś urazem czy chociażby meblami.
  • Nowoczesne schody spiralne Liczba postów: 74 Grupa: Schody i ba... Myślę, że to rozwiązanie powinno zrobić różnicę - https://schodyprudlik.com.pl/site/galeri a Sami oceńcie, czy to Wasze klimaty. Moim zdaniem największe wrażenie...
  • schody drewniane Liczba postów: 171 Grupa: Schody i ba... Ciekawą opcją jest również to - https://schodyprudlik.com.pl/schody-zabi egowe/ Obstawiam, że fajnie się sprawdzi. Pod względem wizualnym petarda. Każdy element....
  • schody przemysłowe Liczba postów: 174 Grupa: Schody i ba... Moim zdaniem również jak już to drewniane z ładną zdobioną poręczą :)
  • płytki na schody wewnętrzne Liczba postów: 70 Grupa: Schody i ba... Jeżeli chodzi o schody zewnętrze, moim zdaniem jakieś porowate płytki będą jak najbardziej ok. Wewnątrz domu czy mieszkania jednak chętniej widziałabym np. tego...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 443

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >