Gość: tita praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline nezi5 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Gość: chmurka praktykant |
no wiesz chyba na początek najważniejsze jest to, żeby sobie odpowiedzieć na pytanie, czego od takich role oczekujesz, jaką mają spełniać funkcję, co do tego, na co zwrócić uwagę to przede wszystkim na materiał, z jakiego są one wykonane, a po drugie, jaki mają mechanizm. Jeśli w dalszym ciągu szukasz dla siebie rolet możesz zajrzeć na stronę firmy wimarol. Tam mają dość duży wybór rolet zewnętrznych. |
| |
offline DrzwiErbesp doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Gebnas praktykant |
|
| |
Gość: skskka praktykant |
Też swojego czasu szukałem odpowiednich okien oraz rolet, najlepiej chciałem to załatwić za jednym razem No i kupiłem okna z roletami od firmy drutex. Od zewnatrz nie widać prowadnic bo rolety sa zakryte elewacja i okna wyglądają bardzo ładnie, estetycznie a poza tym mają dobre parametry termoizolacyjne. |
| |
Gość: Olka1985 praktykant |
W zeszłym roku kupiłam mieszkanie. Jest to bardzo ładne mieszkanie w pieknej kamienicy. Mieszkanie wysoki okna również. Ciezko w takim mieszkaniu zakładać firmaniki czy zasłony..... zdecydowałam się na rolety kasetowe. Mieszkam w Zielonej Górze i chciałam zrobic to szybko. Znajoma poleciła mi ta firmę http://www.never.net.pl/ |
| |
Gość: bunia78 praktykant |
|
| |
offline KlamkiOutlet.pl majster
|
|
|
jakie rolety zewnętrzne ?
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
- Montaż okien Liczba postów: 92 Grupa: Montujemy o... W kwestii dobrych i solidnych, wytrzymałych okien wysokiej jakości, to warto zwrócić uwagę także na nasze kolekcje które znajdziecie na ODB.com.pl w razie pyta...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
- Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...