jakie rusztowanie?

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  11 12 13 14 15  ▸  ▸▸

13 października 2016, 10:16

Zgadzam sie: good 0 bad

Najlepsi są właśnie SLV_GROUP. Dla mnie wynajem wyszedł w dobrej cenie, także byłam bardzo zadowolona ze skorzystania z ich usług.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 października 2016, 16:27

Rusztowanie z SLV mam już około 3 lat i dalej jest prawie jak nowe. Świetnie się spisuje, najlepsza jakość materiałów i świetne zmontowanie. Zdecydowanie najlepsi! http://www.slv-group.eu/oferta.php

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 października 2016, 20:32

Widziałem jak w Azji robią takie rusztowania z bambusów do budowy wieżowców po kilkadziesiąt pięter tak są wytrzymałe.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 października 2016, 13:09

Myślę, że najlepiej sprawdzi się rusztowanie które będzie wykonane z aluminium, bo raz że jest bardzo praktyczne i lekkie do przeniesienia, a dwa że jest równie solidne co rusztowanie metalowe.

Pozdrawiam Bielart

Zgłoś | Cytuj | Link

25 października 2016, 20:41

Rusztowania Systemowe Elewacyjne - Każdy Typ - Każda Ilość - Szybka Dostawa

Firma SIGMA Rusztowania - Producent Rusztowań Ramowych Elewacyjnych

Tel. 508 759 759
Mail: k.kiczka@sigma-bud.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 października 2016, 12:28

Zgodzę co do aluminiowych rusztowań. Kontaktowałem się z wieloma firmami w ich sprawie, ale było ciężko, albo drogo. Mówię o dobrych firmach z rynku, byle czego nie kupie. Wiem że będzie swoje kosztować, ale trochę siedzę w temacie więc niektóre firmy sobie ładnie podwyższają ceny. Najbardziej z nich wszystkich przypadła mi firma SLV tak tu chwalona. Nie dziwota bo mają świetne rusztowania w normalnej i przystępnej cenie. Aluminiowe mi zrobili wedle mojego własnego projektu. Jestem im wdzięczny. http://www.slv-group.eu/oferta.php

Zgłoś | Cytuj | Link

29 października 2016, 15:29

Jest kilka takich firm, ale ja jestem jednak zwolennikiem slv-group.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

16 listopada 2016, 06:41

to zależy do jakich prac chcesz i na jak długo. moim zdaniem jest opłacalny, ale trzeba znaleźć dobrą wypożyczalnię sprzętu budowlanego, ja miałem okazję korzystać z kilku i zdecydowanie najlepsza jak do tej pory okazuje się byćwww.ramirent.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

16 listopada 2016, 17:44

Rusztowania Systemowe Elewacyjne - Każdy Typ - Każda Ilość - Szybka Dostawa

Firma SIGMA Rusztowania - Producent Rusztowań Ramowych Elewacyjnych

Tel. 508 759 759
Mail: k.kiczka@sigma-bud.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

28 listopada 2016, 21:56

Jeśli chodzi o rusztowania, to moim zdaniem niekwestionowanym faworytem są rusztowania jezdne Krause Systems. Bezpieczne, funkcjonalne, bardzo ułatwiające prace, no i oczywiście solidnie. Z tego co obserwuję, to profesjonaliści wybierają te markę nie bez przyczyny!:)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  11 12 13 14 15  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 576 Grupa: Technologie... Jeśli szukasz miejsca w którym znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek to ko...
  • Jakie okna dachowe? Liczba postów: 373 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • agencja Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Dais - https://dais.pl/ to agencja marketingowa, która łączy doświadczenie w social mediach z efektywnymi strategiami performance marketingowymi. Dzięki analizo...
  • Wyposażenie magazynu Liczba postów: 1547 Grupa: Technologie... Potrzebujesz osprzętu do wózków widłowych, który ułatwi Twoją pracę? Zajrzyj do Mipromet. Znajdziesz tam liny stalowe, uchwyty do beczek, trawersy, czy nakładki...
  • wózki widłowe Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Zastanawiasz się nad zakupem przedłużek do wideł, uchwytów do beczek, trawersów, czy lin stalowych? Sprawdź ofertę Mipromet, która oferuje wysokiej jakości ospr...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19436 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 403

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >