jakie schody wybrać: betonowe czy drewniane

« Powrót do grupy: Schody i balustrady

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

30 marca 2012, 11:34

Zgadzam sie: good 0 bad

Nie w każdym wnętrzu dobrze wyglądają schody drewniane.. nie sądzicie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 kwietnia 2012, 12:16

Schody drewniane posiadają wiele atutów przede wszystkim ich uniwersalność – pasują do każdego wnętrza i stylu mogą stanowić część nawet bardzo nowoczesnych wnętrz. Dobrze wykonane i wykończone schody to prawdziwa dekoracja pomieszczenia, podkreślająca jego unikalny charakter. Oczywiście są droższe w wykonaniu i trzeba je pielęgnować ale zalety drewnianych schodów przewyższają ich wady :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 kwietnia 2012, 15:19

Ja myślę że drewniane schody pasują do każdego wnętrza trzeba tylko wiedzieć jakie, z jakiego drewna, w jakim stylu, i jaki kolor, reszta to już sama jakoś idzie ;) wole pielęgnować drewniane schody niż szklane :D

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lipca 2012, 11:25

No nie zawsze będą pasowały. Ale takie schody Prudlika mają swój urok:

Sami przyznajcie ;-)

Zgłoś | Cytuj | Link

9 października 2012, 14:13

Ja jestem zwolennikiem schodów betonowych, można z nich korzystać na etapie budowy, są zdecydowanie stabilniejsze a obłożone drewnianymi stopniami wyglądają równie elegancko jak samonośne. Dla mnie stopnie i balustrady robiła firma Kupers, chętnie podam namiary na wykonawcę godnego polecenia :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 października 2012, 10:59

Ale mimo wszystko drewniane wyglądają bez porównania lepiej - nie wyobrażam sobie, żeby schody nie były pokryte drewnem, no bo jak?

Zgłoś | Cytuj | Link

18 listopada 2012, 12:56

A co powiecie na te schody?

Zdjęcie pochodzi ze strony producenta: http://www.schody-poznan.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

8 stycznia 2013, 14:31

tak naprawdę to kwestia stylu całego wnętrza - jestem właśnie na etapie wybierania schodów do salony, podobają mi się zarówno drewniane:

jak i metalowe:

Ten post był edytowany przez Gocha dnia: 8 stycznia 2013, 14:42
Zgłoś | Cytuj | Link

5 marca 2013, 14:32

jednak do wnętrza wygrały drewniane. W salonie koppa wybarwili nam je tak, by pasowały do naszej podłogi.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 marca 2013, 09:00

A mi się podobają betonowe schody, wyłożone egzotycznym drewnem i do tego szklana balustrada...

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 14 lutego 2016, 19:08
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Schody spiralne Liczba postów: 150 Grupa: Schody i ba... Schody spiralne tylko w przypadku małej ilości miejsca. Nie wyobrażam sobie wchodzić po takim czymś z jakimś urazem czy chociażby meblami.
  • Nowoczesne schody spiralne Liczba postów: 74 Grupa: Schody i ba... Myślę, że to rozwiązanie powinno zrobić różnicę - https://schodyprudlik.com.pl/site/galeri a Sami oceńcie, czy to Wasze klimaty. Moim zdaniem największe wrażenie...
  • schody drewniane Liczba postów: 171 Grupa: Schody i ba... Ciekawą opcją jest również to - https://schodyprudlik.com.pl/schody-zabi egowe/ Obstawiam, że fajnie się sprawdzi. Pod względem wizualnym petarda. Każdy element....
  • schody przemysłowe Liczba postów: 174 Grupa: Schody i ba... Moim zdaniem również jak już to drewniane z ładną zdobioną poręczą :)
  • płytki na schody wewnętrzne Liczba postów: 70 Grupa: Schody i ba... Jeżeli chodzi o schody zewnętrze, moim zdaniem jakieś porowate płytki będą jak najbardziej ok. Wewnątrz domu czy mieszkania jednak chętniej widziałabym np. tego...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19403 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 365

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >