jakie zamki antywłamaniowe

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

31 sierpnia 2015, 17:27

Zgadzam sie: good 0 bad

Część producentów sprzedaje drzwi jako skrzydło plus ościeżnica, a resztę trzeba doliczać do ceny. W większości przypadków taniej jest kupić u producenta, albo w tym samym punkcie. Niektórzy producenci jak Wikęd sprzedają komplet drzwi, a w przypadku chęci np. lepszych wkładek trzeba dopłacić. Dopłaca się w zasadzie mniej więcej połowę ceny sklepowej.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 września 2015, 13:54

A macie w domach sejfy? Ja zastanawiam się nad taką kasa pancerną jak tu są http://www.wyposazeniegaudia.pl/cat/sejfy-i-k asy-pancerne/kasy-pancerne na jakieś dokumenty kosztowności w razie pożaru lub kradzieży spełni swoje zadanie...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 września 2015, 11:40

Ciekawe czy przy pożarze nie uwędzi zawartości? :)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 listopada 2015, 10:16

Akurat w domu nie posiadam sejfu,ponieważ wydaje mi się to być czymś całkowicie zbędnym w przeciwieństwie do dobrych i markowych klamek,to w rozsądnej cenie znajdziecie na KlamkiOutlet.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

25 stycznia 2016, 16:19

A ja mam wiele pomieszczeń do otwierania, dlatego zdecydowałem się na system jednego klucza z Masterkey.pl Co o tym sądzicie? Jestem zadowolony, świetnei się to sprawdza i nie trzeba chodzić z pękiem kluczy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 stycznia 2016, 12:04

Warto tutaj zdać się na fachowców i doświadczoną firmę,zarówno jeżeli chodzi o wybór drzwi jak i zamków antywłamaniowych,w tej kwestii możemy pomóc na
www.KupujDrzwi.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lutego 2016, 14:25

Czy system jednego klucza nie jest bardziej podatny na włamania od zamków oteiranych osobnymi kluczami?

Zgłoś | Cytuj | Link

3 marca 2016, 09:34

Z reguły tak właśnie jest,ale też należy tutaj dopasować wszystko do konkretnego modelu drzwi,jeżeli zależy Ci na ich efektywności,to skup sie na tych antywłamaniowych,same dodatki w postaci klamek- tak jak pisałem powyżej,znajdziesz u nas KlamkiOutlet.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

9 czerwca 2016, 23:14

ja jeszcze z prośbą o kontakt do pogotowia zamkowego na ślasku

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lipca 2016, 11:27

Użytkownik Gość: mireku napisał: ja jeszcze z prośbą o kontakt do pogotowia zamkowego na
ślasku

Jeśli chodzi o dobre pogotowie zamkowe to polecam Ci Awaryjne Otwieranie Mieszkań i Samochodów z Siemianowic Śląskich. Działają całą dobę świątek piątek czy niedziela, weic mogą spokojnie pomóc. Mi otwierali raz zamek w samochodzie. PLUSY to niewątpliwie szybka i sprawna obsługa bez względu na pore, brak uszkodzeń i kasowo też spoko

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 236

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >