![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() KOSTEK24 fachowiec
![]() ![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() gabibi inżynier
![]() |
Ja też polecam Gerdy, ale na przykład ABUS mam i jestem zadowolona, nie przekręca się nic w zamku, nie zacina. Poprzednio, jak klucz był odpowiednio włożony z drugiej strony, to można było nawet je otworzyć z zewnątrz, a tu - nie ma mowy, - klucz nie wejdzie! :D poprzedniej marki nie pamiętam.. |
| |
offline ![]() widar fachowiec
![]() |
|
| |
![]() Gość: aldonna praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: miroslavia praktykant |
Gerda jest niezła, ja natomiast zdecydowałam się na zamek Dierre, zamontowała mi go firma http://www.pogotowie-zamkowe-wroclaw.pl/ , słyszałam same dobre opinie na temat tego zamku |
| |
offline ![]() rafałmajsterkowicz doświadczony
![]() |
Mój znajomy wymieniał ostatnio na takie: http://www.jeden-klucz.pl/system-1-klucza/fab 200rs-na-1-klucz - rozmawiałem z nim, jest zadowolony, bo zamki są atestowane, więc czuje się bezpieczniej. |
| |
![]() Gość: damian praktykant |
|
| |
![]() Gość: l680 praktykant |
|
| |
![]() Gość: kalallalas praktykant |
Ja bym polecal po prostu konsultacje ze specjalistami. Kiedys u nich www.pogotowie-zamkowe-warszawa.pl konsultowałem wymiane u siebie zamkow w domku jednorodzinnym, bo były niedopasowane, zacinaly się, jeden na amen. Naprawde dobranie odpowiedniego zamka jest bardzo wazne! Pozdrawiam |
|
jakie zamki antywłamaniowe
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 29 Grupa: Montujemy o... Użytkownik theme napisał: KMT do bardzo dobry trop. Mają sporo udanych serii drzwi. Alternatywnie coś z niższych półek Mar-Tomu do mieszkania w bloku. Do domu r...
- Montaż okien Liczba postów: 100 Grupa: Montujemy o... Szukasz idealnego rozwiązania do swojego wnętrza? Nasze plisy okienne na wymiar to doskonały wybór! Oferujemy produkty o wysokiej jakości w konkurencyjnych cena...
- Drzwi wejściowe,wewnętrzne i bramy garazowe Liczba postów: 36 Grupa: Montujemy o... Jeżeli szukasz takich akcesoriów jak uszczelki z PCW to warto skontaktować się z firmą www.emaplast.com.pl. Firma EMA-Plast od blisko 10 lat zajmuje się produ...
- jakie drzwi? Liczba postów: 632 Grupa: Montujemy o... Wybór odpowiednich drzwi może być wyzwaniem, ale warto pamiętać o kilku kluczowych kwestiach. Jedną z nich jest wykończenie drzwi, które ma wpływ nie tylko na e...
- drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 502 Grupa: Montujemy o... Czy ja wiem czy się odchodzi od stalówek? Pewnie tak samo jak odchodzi się od ogrzewania gazowego, bo ktoś z Niemiec tak powiedział że teraz gaz jest bee. A jak...