Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline KOSTEK24 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline gabibi inżynier
|
Ja też polecam Gerdy, ale na przykład ABUS mam i jestem zadowolona, nie przekręca się nic w zamku, nie zacina. Poprzednio, jak klucz był odpowiednio włożony z drugiej strony, to można było nawet je otworzyć z zewnątrz, a tu - nie ma mowy, - klucz nie wejdzie! :D poprzedniej marki nie pamiętam.. |
| |
offline widar fachowiec
|
|
| |
Gość: aldonna praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: miroslavia praktykant |
Gerda jest niezła, ja natomiast zdecydowałam się na zamek Dierre, zamontowała mi go firma http://www.pogotowie-zamkowe-wroclaw.pl/ , słyszałam same dobre opinie na temat tego zamku |
| |
offline rafałmajsterkowicz doświadczony
|
Mój znajomy wymieniał ostatnio na takie: http://www.jeden-klucz.pl/system-1-klucza/fab 200rs-na-1-klucz - rozmawiałem z nim, jest zadowolony, bo zamki są atestowane, więc czuje się bezpieczniej. |
| |
Gość: damian praktykant |
|
| |
Gość: l680 praktykant |
|
| |
Gość: kalallalas praktykant |
Ja bym polecal po prostu konsultacje ze specjalistami. Kiedys u nich www.pogotowie-zamkowe-warszawa.pl konsultowałem wymiane u siebie zamkow w domku jednorodzinnym, bo były niedopasowane, zacinaly się, jeden na amen. Naprawde dobranie odpowiedniego zamka jest bardzo wazne! Pozdrawiam |
|
jakie zamki antywłamaniowe
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
- Montaż okien Liczba postów: 92 Grupa: Montujemy o... W kwestii dobrych i solidnych, wytrzymałych okien wysokiej jakości, to warto zwrócić uwagę także na nasze kolekcje które znajdziecie na ODB.com.pl w razie pyta...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
- Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...