Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline nezi5 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Dariusz_JM kierownik
|
|
| |
offline Katarzyna S. inżynier
|
Proponuję wełnę mineralną. Co do wad i zalet wełny mineralnej oraz styropianu rozpisywano się już nie raz. Jeśli budynek nie jest narażony na większy kontakt z wilgocią (tereny górzyste i nadmorskie) to lepszym rozwiązaniem jest wełna mineralna do ocieplania. Polecam produkty Knauf Insulation, choć sądząc po dacie postu problem już dawno rozwiązałeś. Pozdrawiam. |
| |
offline jefry praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
|
Najnowszy cennik wełny mineralnej Knauf Insulation można znaleźć na stronie producenta. Wszystko zależy od rodzaju wełny mineralnej jaki chcesz wybrać, sposobu montażu, rodzaju przegrody budowlanej do ocieplenia. Opisz przegrodę. Mogę pomóc z wyborem wełny mineralnej oraz jej grubości. Więcej na priv - aby nie nadużywać wątku. Czekam na informacje. Pozdrawiam. |
| |
offline Theter praktykant
|
Potrzebuje pomocy przy doborze docieplenia. Przymierzam się do budowy domu, w którym ściany mają być trzywarstwowe a dach spadowy z poddaszem użytkowym. Najchętniej zdecydowałbym się na jeden rodzaj izolacji, wtedy można spróbować targować ceny u producenta:) Czekam na propozycje i z góry dzięki. |
| |
|
|
| |
offline Theter praktykant
|
|
| |
|
Jako izolację termiczną dla przegrody zewnętrznej,
którą jest ściana trójwarstwowa proponuję wełnę
mineralną TP 116 w ECOSE Technology firmy Knauf Insulation
o grubości min 10cm. |
|
jakiego producenta styropianu wybrać?
«
Powrót do grupy: Robimy izolację cieplną
Ostatnio na forum
- Ocieplać czy nie Liczba postów: 14 Grupa: Robimy izol... Czy robić ocieplenie teraz zimą na zewnątrz?
- co moze zrobic wata szklana z kontaktem z cialem c... Liczba postów: 13064 Grupa: Robimy izol... sytuacja jest prosta: jak nie wiesz, jak się za to zabrać, to wezwij fachowca
- Ile wełny zastępuje styropian? Liczba postów: 9 Grupa: Robimy izol... Styropian jest znacznie lepszy do ocieplania. Mi ekipa z https://remontyelblag.pl odradzała wełnę
- Atlanta Hawks confront roster choices inside wake... Liczba postów: 2 Grupa: Robimy izol... The Atlanta Hawks went into the 2016 NBA Draft with 4 choices nonetheless there was hardly ever a true probability that all 4 gamers would be upon subsequent se...
- jak ocieplic garaż blaszany Liczba postów: 22 Grupa: Robimy izol... Przyłączę się, bo nie chcę zakładać nowego wątku - mam garaż postawiony właśnie i jest ogrzewany. Jaką konstrukcję zastosować, aby go trochę ocieplić? Myślałem....