Sam zdecydowałem się na zakup bramy segmentowej, z oferty bramy Śląsk i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony z produktów firmy Pamar, przede wszystkim są one świetnie wykonane i działają bardzo dobrze, od 3 lat nie było u mnie żadnej awarii, a często otwieram i zamykam garaż.
Stron: 19 ▾ ◂◂ ◂ 6 7 8 9 10 ▸ ▸▸
Gość: Andrzej88 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: temprens praktykant |
Ja kupowałem bramę garażową w centrum ogrodzeń Arkadia w Szczecinie. Mają w ofercie różnie modele różnych producentów, warto sobie zajrzeć na ich stronę, bo maja wypisanych na niej wszystkich dostawców. |
| |
Reklamy Google | |
offline mirka.myszka doświadczony
|
|
| |
Gość: karolo praktykant |
Ja zakupiłem bramę garażową w firmie Smart Power ze Szczecina. http://www.bramy.smart-power.pl/Jest to brama segmentowa, gdyż nie chciałem ograniczać swojej i tak niewielkiej przestrzeni w garażu. Co do bramy sprawuje się bez zarzutów. |
| |
offline robert.k praktykant
|
Można też kupić bramę z napędem "manualnym" a po
jakimś czasie dokupić do niej napęd. Dużo klientów tak
robi i mało tego, jak już się przyzwyczają do "manuala",
rezygnują z kupna napędu. Zainteresowanym chętnie
przybliżę temat bram garażowych i odpowiem pytania w tym
temacie. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: marian.35 praktykant |
Jeśli szukacie bramy garażowej to odwiedźcie gpsystem.pl. Posiadają w sprzedaży między innymi bramy Wiśniowski, Krispol czy Normstahl, zdecydowanie najlepsze na rynku. Poza bramami znajdziecie tam też napędy i akcesoria do bram przesuwnych. Wysoka jakość produktu i usługi (montażu ) :) Mi montowali bramę kilka lat temu i wszystko działa jak powinno :) |
| |
Gość: matrasee praktykant |
|
| |
Gość: derrekAdams praktykant |
Z bram segmentowych, z którymi miałem kiedyś do czynienia to z pewnością mógłbym podrzucić coś od Wiśniowski - http://www.hanbud.com.pl/dystrybutor-bram-wjazdowych-bramy-g arazowe-drzwi-stalowe,22,bramy-segmentowe-wisniowski,52.chtm , prosta i z możliwością dokupienia naprawdę solidnego, w roządnej cenie napędu. Więc to połaćzenie powinno jak najbardziej się u Ciebie sprawdzić. |
| |
Gość: adam789 praktykant |
Szeroką gamę bram w różnych wariantach oferuje salon Solo w Rzeszowie. Na stronie www.grupasolo.pl można sobie doczytać o parametrach bram. Ja kupowałem tutaj model uchylny, z ociepleniem. Zamawiają rzeczy prosto od producenta, bez pośredników, przez co z automatu mogą lepsze warunki kl zaproponować. |
| |
Gość: Adam_mys praktykant |
|
|
Stron: 19 ▾ ◂◂ ◂ 6 7 8 9 10 ▸ ▸▸