jakiej firmy osprzęt

« Powrót do grupy: Robimy instalację elektryczną

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

12 czerwca 2013, 11:43

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik berserker napisał: Najlepszym wyborem na wszelakie gniazdka czy kontakty
będzie Ospel, mają najlepszy stosunek jakości do ceny i
są ogólnie często polecane. http://megastore.pl/szukaj.php?fraza=ospel&am p;ci
d=0&bnh=36447

no właśnie ja się zastanawiam, na jaką firmę się zdecydować w dziedzinie elektryki... chociaż to będzie dopiero połowa sukcesu bo potem jeszcze trzeba znaleźć odpowiedzialną ekipę...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 czerwca 2013, 09:48

Ja mogę polecić firmę MARAD INSTAL Marcin Machowski, Adam Miedzianka. Jeśli się jeszcze ni zdecydowałeś to warto rozważyć ich ofertę. Zobacz więcej na : http://www.elektryk-wroclaw.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 czerwca 2013, 11:45

Od Ospela fajnie się sprawdzi w mieszkaniu seria Sonata albo As :) W garażu czy piwnicy polecam Maderę lub Falę, Maderę można też zamontować w łazience, to seria z gatunku bezpiecznych i bryzgoszczelnych :)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 sierpnia 2013, 13:52

A co sądzicie o osprzęcie firmy VIMAR, znajomi mają u siebie w domu i bardzo zachwalają, jeśli chodzi o jakość i cenę no i oczywiście estetykę. Stanę niedługo przed wyborem osprzętu i chciałbym poznać też opinie innych na temat osprzętu firmy VIMAR?

Zgłoś | Cytuj | Link

21 października 2013, 14:28

z czystym sumieniem polecam Ospel. U mnie ich proste rozwiązania się mocno sprawdzają i pasują do wnętrz co ważne

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 lutego 2014, 17:09

też widziałem te filmiki ospela i są one ciekawe dla osoby która nie bardzo wie co robić z kontaktem :)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 marca 2014, 14:52

Od 6 lat mam w domu Ospela, którego polecił mi elektryk. Nic się nie dzieje, nie psuje się, nie zmienia kolorystyki. Pamiętam, że oprócz funkcjonalności kierowaliśmy się ceną. Ta również wypadła Ospelowi na + .

Zgłoś | Cytuj | Link

19 kwietnia 2014, 18:43

Te filmiki instruktazowe niby proste, ale wiadomo, ze komus moga sie przydac. Nie kazdy musi byc ogarniaczem. Dla mnie zdecydowanie Sonata>As, ale to kwestia gustu

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2014, 20:54

Jesli chodzi o instalacje elektryczną to polecam firmę http://www.wrosystem.pl/ - robią je kompleksowo i profesjonalnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 maja 2015, 08:58

Bardzo ciezko ja znaleźć w hurtowniach, ale znalazłem ostatnio u siebie w koncu osprzęt silowy, którego szukalem szukalem i nie moglem znalec. Chodzi o polska marke www.pce.pl maja naprawde bardzo dobrej jakości sprzet i w dobrej cenie, wiadomo, bo nie stad, a nie zza granicy. Polecam wszystkim, którzy chca spróbować czegos innego

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 397

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >