jakiej firmy osprzęt

« Powrót do grupy: Robimy instalację elektryczną

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

8 października 2015, 12:12

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeżeli nie wiesz na jakiej firmy osprzęt się zdecydować,to polecam skorzystać z rady fachowców,a te znajdziesz na LuxMarket.pl zapraszamy serdecznie:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 października 2015, 11:52

WItam . Ja z osprzętu elektrycznego do domu mogę polecić to co większość , to co akurat ja mam w domu i się sprawdza .Mam w domu osprzęt z firmy Ospel . Taką też mi polecił mój znajomy który jest elektrykiem . Na temat pzoostałych firm się nie wypowiadam ( choć tez wiem ,że są w porządku ) ,bo nie korzystam z ich produktów ;)Polecam Impresje z Ospela.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 października 2015, 15:46

Podczas remontu często gęsto wychodzą zazwyczaj jakieś braki , czyli gniazdka , włączniki itd . Ja wybrałem Ospela impresje . ładnie się prezentuje .Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

11 listopada 2015, 09:06

Widzę , wszyscy polecają Ospela . Ja go wybrałem dlatgo ,ze żona chciała podpasować gniazdka do koloru ścian by łądnie wyglądało . Cena adekwatna do jakości .

Zgłoś | Cytuj | Link

16 listopada 2015, 16:06

podpiszę się pod pozostałymi wpisami , tzn zgadzam się , Najlpeszy osprzęt elekrtryczny jest polskiej firmy ospel

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 listopada 2015, 19:50

Ja mam łącznik z podświetleniem schodowy z ospela . ładnie wygląda ;)Ogólnie mam cały osprzęt natynkowy jak i zarówno podtynkowy.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 listopada 2015, 09:42

Jaz ospela mam gniazdo przenośne oraz puszke podłogową. ;)ogólnie osprzęt z ospela polecam ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

25 stycznia 2016, 10:10

Co myślicie o obudowach zewnętrznych firmy agmar http://www.agmar.com/produkty/? Od dłuższego czasu zastanawiam się nad wymianą obudowy, bo stara już nie nadaje się do niczego. Jeśli ktoś korzystał kiedyś z usług tej firmy, proszę o komentarz czy warto wybrać produkty agmar.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 stycznia 2016, 14:04

U mnie znakomicie sprawdza się osprzęt firmy LG / LS to właśnie przy jego wykorzystaniu zbudowałem między innymi przełącznik gwiazda-trójkąt opisany tutaj.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 stycznia 2016, 14:59

a co myślicie o urządzeniach jakie ma w ofercie firma [url][http://wamet.pl//url]? Myślkicie, ze warto w takie maszyny zainwestować?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 396

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >