Stron: 19 ▾ ◂◂ ◂ 12 13 14 15 16 ▸ ▸▸
Gość: sowej praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: fernando praktykant |
W moim przypadku wybór był oczywisty - brama garażowa z oferty Grażka Konstrukcje Stalowe http://www.garazeostrow.pl . Otrzymana brama okazała się charakteryzować niezwykle solidną jakością i porządnym designem, dzięki czemu dodała nawet nieco uroku do naszego budynku. :) |
| |
Reklamy Google | |
Gość: tomix praktykant |
Ja razem ze swoim wspólnikiem kupowaliśmy i do firmy i do domów bramy garażowe we Wrocławiu, bo tam nam przygotowali korzystną ofertę i nie było problemem dostarczenie zamówionych rzeczy pod wskazany adres, a oboje nie jesteśmy z tego miasta. I to było też dodatkowym atutem. Poza tym tu http://www.grodex.pl/ udało nam się znaleźć dokładnie takie produkty, jakie chcieliśmy. Spełniły wszystkie nasze oczekiwania, więc już też nie szukaliśmy dalej tylko złożyliśmy zamówienie i teraz czekamy na jego dostarczenie i będziemy montować! |
| |
Gość: lutt praktykant |
Zdecydowałem się na zakup rolowanej bramy garażowej u www.rolmatik.pl. Od ponad roku działa bez zarzutu, a i cena bardzo atrakcyjna w odniesieniu do jakości produktu. Każdy produkt jest sprawdzany razem z klientem, w celu zapewnienia pełnej zgodności ze złożonym zamówieniem. Firma rzetelna i uczciwa. Ceny dobre, a produkty wysokiej jakości. |
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
Ja wolałem postawić jednak na sprawdzonego producenta o którego jakości wykonania będę w pełni spokojny. Ostatecznie wybór padł na Hormann i ich bramę RenoMatic Light. Bardzo estetycznie wykonana, do tego o dobrych warunkach izolacyjnych (grubości 42 mm) i dość długiej gwarancji, która wynosi 10 lat. Podsumowując, jeżeli szukasz bramy o klasycznym wyglądzie i szerokiej ofercie dostępnych kolorów to śmiało polecam zwrócić na nią uwagę :) |
| |
Reklamy Google | |
offline Niko-stal.pl doświadczony
|
|
| |
offline Oposk doświadczony
|
|
| |
offline Wermars praktykant
|
Szczerze mówiąc osobiście uważam, że najlepsze są bramy segmentowe, szczególnie jeśli chcesz zamontować w nich automatyczne otwieranie z którym można ją kupić w zestawie. U mnie w garażu jest brama segmentowa RenoMatic Light i sprawuje się ona bardzo dobrze. Polecam Ci sprawdzić ten produkt. Ich bramy objęte są 10letnią gwarancją, dobrze izolowane |
Ten post był edytowany przez Wermars dnia: 10 lipca 2018, 15:30 | |
| |
offline Dip-Stal.pl doświadczony
|
|
Ten post był edytowany przez Dip-Stal.pl dnia: 11 września 2018, 15:07 | |
| |
Gość: pawlo praktykant |
|
|
Stron: 19 ▾ ◂◂ ◂ 12 13 14 15 16 ▸ ▸▸