Stron: 23 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸
Gość: Terfand praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: DRakO praktykant |
Jeżeli ktoś jest zainteresowany farbami, lakierami czy gipsami itp to wejdźcie na tą stronkę Serdecznie polecam!! Sam malowałem farbami tej firmy i szczerze mówiąc nie malowałem jeszcze lepszymi od tych!! Dobrze się rozprowadza i doskonale pokrywa nawet ciemne odcienie! Godne polecenia!! Oceniam 10/10 :) |
| |
Reklamy Google | |
Gość: IamLW praktykant |
Jeżeli chodzi o bloczki to BK jest mocno promowany od Ytonga, jednak ja na swoje potrzeby porównałem także innych producentów i myślę, że postawię na Termalicę bo bloczki mają lepsze wskaźniki dotyczące izolacyjnośi cieplnej niż Ytong, a np taka Termalica 400 gr 40cm wychodzi za 18,10 zł/szt (porównywalny Y Energo jest za 19 zł/szt) tyle że bloczki są o 25% wyższe niż Ytong więc na całej ścianie wyjdzie duża oszczędność. |
| |
Gość: robertdeniro praktykant |
firm jest od groma i trudno polecić produkty jednej firmy, możesz po prostu udać się na targi np. Warsaw Build (rejestracja jest darmowa: http://targibranzybudowlanej.pl/zwiedzajacy/r ejestracja-on-line/) i tam zapoznać się z produktami firm, przy okazji nie zaszkodzi popytać się fachowców, którzy tam będą |
| |
Gość: gregor1982 praktykant |
To zależy oczywiście o jakich produktach mówimy, bo każdy materiał ma swoich zdecydowanych liderów... Ytong mocno siedzi w bloczkach, a Porotherm w ceramice. Te firmy raczej sobie nie wchodzą w paradę - no chyba, że na poziomie wyboru pomiędzy technologią budowy :D |
| |
Reklamy Google | |
offline Kraken majster
|
|
| |
offline joszi doświadczony
|
Jak szukacie materiałów budowlanych dla profesjonalistów to polecam sklep.megachemie.com. Ceny do negocjacji i obsługa całkiem miła. |
| |
Gość: Naregar praktykant |
|
| |
Gość: Pio2020 praktykant |
Zajrzyj na pobudowlane.pl gdzie mozna tanio kupic nadwyzki materialow budowlanych, ktore pozostaly innym po budowie |
| |
Gość: Detg praktykant |
|
|
Stron: 23 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸