![]() Gość: gKrol praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Chrabal praktykant |
|
Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 6 października 2015, 14:27 | |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Chrabal praktykant |
|
Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 6 października 2015, 14:27 | |
| |
![]() Gość: gKrol praktykant |
|
| |
![]() Gość praktykant |
Promocje czy obniżki to jedno, ale nie od dziś wiadomo,
że koszt wymurowania jednego choćby m2 zmienia się w
zależności od użytego materiału i ma na to wpływ nie
tylko cena bloczka, cegły czy pustaka, ale i ilość,
rodzaj zaprawy, a wreszcie i sama robocizna. Ciekawe
zestawienie znalazłem tutaj: |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() aurora majster
![]() |
Znalazłam w katalogu firmy.net firmę ANDA - z opisu wynika że jest to bardzo dobra firma, posiadają produkty znanych marek, można u nich kupić zarówno jako klient indywidualny, jak i hurtowy. Jak dla mnie, mają całkiem niezłą ofertę. Można tam znaleźć też wiele innych firm, które mają równie dobrą ofertę, dla mnie super! |
| |
offline ![]() zdzislawu2 praktykant
![]() |
|
| |
![]() Gość: s3 praktykant |
ja mogę Ci polecić firmę building materials and precision
pomagali mi przy budowie nowej hali. |
| |
offline ![]() bud fachowiec
![]() ![]() |
Ja prawie cały dom zbudowałem z materiałów z marketu. Moim zdaniem w Leroyu mają materiały wysokiej jakości, no i stosunkowo niedrogie, porównując z cenami materiałów budowlanych ze składów budowlanych. |
| |
offline ![]() jarilitmanen doświadczony
![]() |
Dla porównania zobaczcie sobie o ile taniej my mamy to samo
:D |
|
jakiej firmy materiały budowlane
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- Jakiej firmy dyski diamentowe? Liczba postów: 6 Grupa: Technologie... Beton to wymagający materiał, dlatego wybór odpowiednich narzędzi ma ogromne znaczenie. Wiertła diamentowe zapewniają precyzję i długą żywotność, co przekłada s...
- Jakie okna dachowe? Liczba postów: 397 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 633 Grupa: Technologie... Podobno Auris oferuje szybkie i rzetelne usługi budowlane. Znajomy wspominał, że jego kuzyn korzystał z ich pomocy przy budowie domu. Mówił, że był zadowolony z...
- czytniki RFID Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Rozważasz wdrożenie rfid w swojej firmie? To świetna decyzja, szczególnie w branży logistyki i magazynowania, gdzie technologia ta przynosi ogromne korzyści. Fi...
- opakowania Liczba postów: 86 Grupa: Technologie... Zadać należy pytanie jakie to mają być konkretnie opakowania. Najlepsze wykonane z folii to zamówicie od https://yanko.com.pl/ . Mogą to być woreczki foliowe, w...