jakiej firmy osprzęt

« Powrót do grupy: Robimy instalację elektryczną

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7  ▸

27 lutego 2021, 17:40

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik Gość: Mania44 napisał: Ospel ma bardzo szeroki asortyment - od gniazdek i
włączników, przez puszki i transformatory.

Ospel ;) Mi w szczególności przypadł do gustu kolekcja Karo czy kolekcja impresja.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 marca 2021, 17:23

Użytkownik Gość: LilkaM napisał: Użytkownik Gość: Mania44 napisał:
Ospel ma bardzo szeroki
asortyment - od gniazdek i

włączników, przez puszki i
transformatory.

Ospel ;) Mi w szczególności przypadł do gustu kolekcja
Karo czy kolekcja impresja.

A ma ktos z Was jeszcze kolekcję z miedzią Cu+ ? Bo ja mam ją, ona troszkę już ma ;) bo z kilka lat.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 maja 2021, 23:15

Ospel ma dobre ceny, dobrą jakość i niezłe ceny, więc popatrzcie sobie, będziecie zadowoleni.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 maja 2021, 09:48

A słyszeliście coś o polskim producencie Karlik? To polska marka, która oferuje m.in. gniazda, ramki czy wyłączniki. Ja mam rozważam zakup kilku produktów marki Karlik i myślę, ze to może być strzał w dziesiątkę - design maja na najwyższym poziomie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2021, 19:52

Ja nie słyszałem. Mi polecił elektryk przy instalacji Ospela. I generalnie mam od nich wszytsko ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 lipca 2021, 11:16

Gniazdka i wyłączniki braliśmy wyłącznie z jednego źródła. Najrozsądniejszym wyborem pod tym względem okazała się dysponować https://mikamsklep.pl/produkty/gniazdka-i-wyl aczniki,2,9 , czyli sklep z artykułami elektrycznymi. Te dodatki posłużą nam przez długi czas!

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lipca 2021, 19:25

Według mnie Ospel najlepiej ;) Maja dośc bogate kolekcje, szerką ofertę i to nie tylko z osprzętem ale tez innymi rzeczami ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

2 sierpnia 2021, 09:58

Game geometry dash is a dash game to help you relieve stress and relax, play geometry dash online for free here: geometry dash

Zgłoś | Cytuj | Link

29 sierpnia 2021, 17:58

Użytkownik Gość: Birma napisał: Według mnie Ospel najlepiej ;) Maja dość bogate kolekcje,
szerką ofertę i to nie tylko z osprzętem ale tez innymi
rzeczami ;)

Ja mogę od siebie dodać, ze bardzo przydatną rzeczą jest od nich system presto z Ospela.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2021, 09:26

Ogólnie firm z osprzętem jest dużo. Grunt to wybrać tą właściwą. Według mnie bardzo dobry jest Ospel , jest to polski producent, który na rynku jest bardzo wiele lat.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 447

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >