kanalizacja

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

25 stycznia 2010, 11:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam. Domek. W miejscu spiżarki chcę urządzić łazienkę. W ścianie przebiega pion kanalizacyjny PCV fi 100mm. Czy jest możliwość podpięcia się do tego pionu? Jeśli tak , to w jaki sposób? Będę wdzięczny za podpowiedź.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 stycznia 2010, 16:11

Witam
wstaw trójnik i po kłopocie :lol:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 lipca 2014, 07:52

na Twoim miejscu bym omówił sytuacje z firmą od kanalizacji, może to być np http://www.aseko.pl/ oni powinni Ci udzielić szczegółowej informacji

Zgłoś | Cytuj | Link

5 lutego 2015, 18:06

Skorzystaj z porady ekspertow, taka pierwsza lepsza strona firmy, która powinna się tym moc zajac www.pogotowiekanalizacyjne.lodz.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

4 kwietnia 2016, 19:52

Myślę, że jakoś to się uda, tylko musisz zadbać o dobre połączenie z kanalizacją. Żeby później nie było żadnych niedrożności. No i musisz pamiętać o regularnym czyszczeniu kanalizacji najlepiej przez profesjonalną firmę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 czerwca 2016, 15:24

Ja też stoję przed powaznym wyborem czy inwestować w szambo betonowe koło domu, czy jednak wybrać przydomową oczyszczalnię ścieków. Bo podłaczenia do kanalizacji miejskiej to u nas nie ma i prędko nie będzie.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 czerwca 2016, 22:17

Ja mam wrażenie, że te hydrauliczne i sanitarne sprawy sa czasami naprawdę trudne i powinni się tym zajmować wyłącznie specjaliści. Ja pamiętam jakie były u nas problemy, jak robiliśmy remont w łazience. Oczywiście nie obeszło się bez czyszczenia kanalizacji. Jak juz robić wszystko na tip-top no to trzeba wszystko bez wyjątków.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2016, 20:50

jeżeli chodzi o sprawy związane z kanalizacja to śmiało mogę polecic firme www.prbrembud.pl maja bardzo dobra jakość usług

Zgłoś | Cytuj | Link

2 sierpnia 2016, 06:02

W sprawie czyszczenia kanalizacji ja korzystam zawsze z pomocy http://www.firmakanex.pl/. Jak dla mnie to są specjaliści w swoim fachu i nigdy nie mam problemów z kanalizacja, ale jak wiadomo trzeba ją czyścić regularnie

Zgłoś | Cytuj | Link

3 października 2016, 10:56

u nas wczoraj po ulewie tak wywaliło że garaże i piwnice zalało :( dzwoniliśmy nawet do http://spectare.pl/uslugi/czyszczenie-i-udraz nianie-kanalizacji żeby pomogli nam to jakoś zrobić i przerobić połączenie bo widocznie nie jest wydolne. przy każdym większym deszczu musimy załączać pompę, żeby nie wybiło kanalizacji przy blokach - a niby miasto, niby bloki... eh

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Okna do domu Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Zgadzam się z przedmówcami, że wybór odpowiednich okien i drzwi to kluczowy element przy budowie lub remoncie domu. Osobiście polecam firmę Adwil - https://adwi...
  • sprzątanie po remontach Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy... Każdy ogrodnik wie, jak ważne jest odpowiednie nawożenie roślin. Jeśli szukasz sprawdzonych i skutecznych produktów, warto sprawdzić nawozy Florovit dostępne w....
  • klimatyzacja w sklepie Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Szukając klimatyzatora do mieszkania, warto zwrócić uwagę na urządzenia od Aiwa. Mają one bardzo cichą pracę, co jest istotne zwłaszcza w sypialniach i biurach....
  • Szafki szkolne Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... Idealne meble do szatni sportowych, klubów fitness i siłowni znajdziecie na stronie szafki basenowe Na tej stronie znajdziecie wiele modeli szafek, które można....
  • Wykończenie domu Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Marzysz o własnym domu, który jest nie tylko piękny, ale także przyjazny dla środowiska? Nasze ekologiczne domy szkieletowe Futurum to doskonały wybór dla osób,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19591 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 181

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >