offline Gospodarski.pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Masterpiece praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Karel22 praktykant |
|
| |
Gość: Masterpiece praktykant |
Chyba nowość, bo ja o nim dowiedziałem się na początku
sierpnia. Ceny dokładnie nie pamiętam, bo kupowałem kilka
rzeczy hurtowo, ale coś ok. 20-25 za tubkę wychodzi (w
środku 40 mb). Wydajność na pewno lepsza, niż kleju
"suchego" - producent się chwali, że 1 tubka Tytan 60
Sekund = 25 kg kleju. Jeszcz nie mogę tego potwierdzić.
;) |
| |
Gość: Karel22 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
offline kate.m doświadczony
|
Bardzo długo zastanawiałem się nad dobrym klejem do pytek, ostatecznie w decyzji pomógł mi ten artykuł: https://denbraven.pl/blog/jak-wybrac-dobry-kl ej-do-plytek-ceramicznych/ Myślę, że znajdziesz w nim coś dla siebie |
| |
offline pietrek34 inżynier
|
Ja też miałem tytana i takie płyty http://www.osb.pl/ szły idealnie. Nic się nie rozchodzi, dobrze trzyma i przede wszystkim dość szybko wiąże. |
| |
offline Auroks.pl inżynier
|
|
| |
Gość: piotr1984 praktykant |
Witam, mam pytanie co myslicie o przyklejaniu płytek do płyty osb za pomaca kleju do parkiety anser 5 10 15?? testaowalem cementowe kleje elastyczne na płycie OSB przyklejajac jedna lytke , czekałem tydzien i nie było problemu z oderwaniem płytki, natomiast znajomy przuklejal schody drewniane do betonu i zostało mu troche kleju a wiec przykleilem na ansercol 5 10 15 i po tygodniu nie było mozliwosci oderwania płytki nawet młotek i przecinak nie pomogłu płyytka pekła ale sie nie oderwala( nawet jak zaczalem w nia uderzac mlotkiem zaczela sie kruszyc z wierzchu ale pod spodem wszystko trzymalo) :_)( macie jakies opinie na ten temat? kazda opinie jest wazna,;-) aha i jeszcze pytabnko odnosnie schniecia kleju ile dac mu czasu gdyz płyta osb nie jest chłonna i po tym tykodniu klej jeszcze nie był dobrze wyschniety, prosze o jakas rade? |
|
klej do płytek na OSB
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- Jakie okna dachowe? Liczba postów: 335 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 518 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
- Fotowoltaika Liczba postów: 161 Grupa: Technologie... Zdecydowałam się na montaż fotowoltaiki w domu i to była świetna decyzja. Wybrałam firmę SIB (fotowoltaika w bielsku białej) z Bielska-Białej i mogę ich szczerz...
- Jakie kupić narzędzia? Liczba postów: 636 Grupa: Technologie... Co do wyboru dobrej jakości narzędzi ręcznych i elektronarzędzi to na pewno warto również zapoznać się z ofertą hurtowni Chle-Mar gdzie będziecie mogli wszystko...
- Ogrodzenia PCV :] Liczba postów: 428 Grupa: Technologie... Pytanie czy ogrodzenie pcv to faktycznie najlepsza i zarazem jedna z tańszych opcji, bo moim zdaniem nie do końca. Może poniekąd jeżeli chodzi o cenę to można s...