klimatyzacja w sklepie

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6  ▸

23 czerwca 2017, 08:03

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeżeli mowa o klimatyzacji w sklepie czy biurze, magazynie- polecam zerknąć na nasz katalog który znajdziecie na www.Gree.pl w razie pytań jesteśmy do dyspozycji na forum.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 września 2017, 21:12

Projektowaniem systemów klimatyzacji i instalacji chłodniczych dla sklepów spożywczych i zakładów produkcyjnych zajmuje się od lat firma PUCH http://puchlodz.pl/. Ich usługi sa kompleksowe, a przy tym mają tez zespół serwisantów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 października 2017, 11:33

Akurat jeżeli mowa o dobrym systemie klimatyzacji, wentylacji- możemy pomóc bo właśnie w tym się specjalizujemy. Zobaczcie na Warserwis.com

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2018, 18:02

Dobra klimatyzacja jest bardzo ważna, zwłaszcza w sklepie spożywczym. Ja posiadam klimatyzator ścienny od firmy www.klima24h.pl i nie miałem jak dotąd z nim żadnych problemów.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 stycznia 2018, 11:31

Klimatyzacja w sklepie jest bardzo potrzebna, zwłaszcza jeżeli mamy łatwo psujące się towary. Jeżeli jesteście z Bydgoszczy lub okolic to mogę wam polecić firmę www.climag.pl, od której zakupiłem klimatyzację do mojego biura. Zajęli się również jej montażem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 stycznia 2018, 20:43

Klimatyzacja w sklepie musi być odpowiednio zaprojektowana. Do tego trzeba specjalistów. My korzystaliśmy z ich pomocy http://www.termopolice.com/ i jesteśmy zadowoleni.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 marca 2018, 08:41

Jasne, że klimatyzacja w sklepie musi być odpowiednio zaprojektowana oraz efektywna- to przecież najważniejsza kwestia. Akurat na www.Klimatech.pl możemy pomóc i doradzić, zapraszamy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

3 kwietnia 2018, 00:40

Na pewno jest to kosztowna inwestycja i myślę, że ciężko będzie znaleźć odpowiedniego wykonawcę,

Zgłoś | Cytuj | Link

17 kwietnia 2018, 10:32

W moim sklepie montażem klimatyzacji zajęła się firma www.klimatyka.com.pl Jeżeli mieszkacie w Warszawie lub okolicach to polecam wam się do nich zgłosić. Obsługują firmy oraz klientów indywidualnych.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 sierpnia 2018, 14:53

Jeżeli zastanawiacie się nad wykonaniem systemu klimatyzacji w sklepie to polecam wam zgłosić się do firmy www.probon.pl z Tarczyna. Zajmują się projektowaniem i wykonywaniem instalacji klimatyzacyjnych.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Architekt Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • gra online Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Mój wujek z Lublina, który gra od lat w różne gry, polecił mi plinko. Na początku nie widziałem w tym nic specjalnego, ale im dłużej gram, tym bardziej mi się p...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 244 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19694 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 138

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >