offline dzakuza majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline przemek986 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Gandalf89 majster
|
|
| |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
offline stropek inżynier
|
U mnie sytuacja wyglądała tam samo jak u Koprobo. Postawiłem na fotowoltaikę ze względu na to, że jest to dużo szybciej zwrotna inwestycja. Jeżeli dołączymy do tego pompy ciepła to już w ogóle raj. I tak jak pisze Koprobo najlepiej skontaktować się w tej sprawie z firmą Biomar. Mają te wszystkie swoje certyfikaty i są na prawdę w porządku. Rzadko się zdarza, że trafiam na tak miłych i pomocnych ludzi. |
| |
Reklamy Google | |
offline tytuussik praktykant
|
Ja również postawiłem na fotowoltaikę i jestem bardzo
zadowolony. |
Ten post był edytowany przez tytuussik dnia: 9 listopada 2016, 22:03 | |
| |
offline przemek986 fachowiec
|
dla poszukujących fotowoltaiki w dobrej cenie -10% między innymi na panele fotowoltaiczne, ale też pompy ciepła z modułem WIFI |
| |
offline Atena majster
|
Hmm.. Jedno i drugie to inwestycja, której nie można żałować :) Zajrzyj tutaj http://strefaenergii.com/ Tam są opisane zalety jednego i drugiego :) |
| |
Gość: staszek_ praktykant |
Ja osobiscie zainwestowalem w fotowoltaike i jestem zadowolony. Chyba wszystko zalezy tez od tego czego oczekujesz od tej instalacji. Nie jestem ekspertem w tej dziedzinie i tez mialem duzo pytan i mi znajomy polecil firme aht energia i tam mi wszystko powiedzieli co i jak i pozniej zamontowali. Takze nie ma co samemu kombinowac tylko sie trzeba zglosic do ludzi co sie na tym faktycznie znaja |
| |
offline Endy76 kierownik
|
|
|
kolektory vs fotowoltaika
«
Powrót do grupy: Ekspert kolektorów słonecznych
Ostatnio na forum
- Urządzanie mieszkania Liczba postów: 30 Grupa: Ekspert kol...
- Jaki wykonawca Fotowoltaiki w Małopolsce Liczba postów: 9 Grupa: Ekspert kol... Jaki wykonawca Fotowoltaiki w Małopolsce potrafi przeprowadzić inwestora przez formalności związane z dofinansowaniem w programie Czyste Powietrze?
- Fotowoltaika Myślenice Liczba postów: 5 Grupa: Ekspert kol... Jaki wykonawca Fotowoltaiki w Małopolsce potrafi przeprowadzić inwestora przez formalności związane z dofinansowaniem w programie Czyste Powietrze?
- Jaki wykonawca Fotowoltaiki w Małopolsce Liczba postów: 24 Grupa: Ekspert kol... Jaki wykonawca Fotowoltaiki w Małopolsce potrafi przeprowadzić inwestora przez formalności związane z dofinansowaniem w programie Czyste Powietrze?
- Projektowanie wnętrz Liczba postów: 26 Grupa: Ekspert kol... Tworząc rozbudowane projekty to zdecydowanie ZwCAD 2024 jest bez wątpienia narzędziem, które może znacząco ułatwić pracę w branży budowlanej. Jednak wybór odpow...