Gość: Anna.H.-L. praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Marcin praktykant |
|
| |
offline werbisz doświadczony
|
Generalnie wydaje mi się , że najlepiej kolor rolet dobrać do wystroju wnętrza, pokoju. U mnie doskonale sprawdzają się rolety montowane na skrzydle okiennym, w prowadnicach. Dzięki temu materiał nie buja w powietrzu przy uchylaniu okna. Ale te stosunkowo są drogie. Słyszałem, że są też takie bez prowadnic, z mocowaniem za pomocą żyłki na dole, co spełnia tę samą funkcję, za mniejsze pieniądze. |
| |
Gość: Sylwia- poczatkujacy deko praktykant |
bo to zalezy jakie rolety chce sie miec czy zewnetrzne czy
wewnetrzne, jesli wew to zgodze sie kolor dobiera sie do
wnetrza ale tez przychyle sie do opinii ze lepiej brac jasne
niz ciemne |
| |
Reklamy Google | |
offline kot68 inżynier
|
|
| |
offline Diana77 praktykant
|
|
| |
offline zarzyk20 praktykant
|
|
| |
offline bud fachowiec
|
Mi ostatnio bardzo przypadły do gustu rolety rzymskie. Widziałem takie u znajomego i bardzo mi się spodobały. Zastanawiam się nad założeniem takich u siebie, zamiast żaluzji. |
| |
offline widar fachowiec
|
Ostatnio widziałem świetne rolety wewnętrzne z bambusa. Dają niezwykle ciekawy efekt wizualny a ponadto dobrze pochłaniają światło. Ostatnio też bardzo modne są rolety rzymskie. |
|
kolor rolet
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- drzwi antywłamaniowe Liczba postów: 34 Grupa: Montujemy o... Nie dziwię się. KMT to dobra marka. Sam na co dzień montuję drzwi m.in. tej firmy i wielu Klientów chwali sobie. Dla mnie zestawienie w ofercie drzwi z KMT wraz...
- jakie drzwi wejściowe PORTA czy GERDA Liczba postów: 207 Grupa: Montujemy o... Zamontowanie dobrych jakościowo drzwi z KMT, Hormanna czy Wikędu nie wpłynie na niezwiększanie rachunków za ogrzewanie :). Tutaj jednak cena opału będzie grała....
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 514 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
- Termomodernizacja z dofinansowanie Liczba postów: 2 Grupa: Montujemy o... Każdy wie jakich czasów dożyliśmy, więc chcemy skorzystać z dofinansowań na termomodernizację już kilku letniego domu. Czy ktoś z was posiada namiar na firmy, k...
- Żaluzje okienne Liczba postów: 19 Grupa: Montujemy o... Szukam firmy z branży rolety okienne Poznań. Dokładniej to chodzi mi o rolety rzymskie i moskitiery. Jak na razie wyszukałam w Internecie firmę Rolo-Styl. Więce...