zobaczyłam i oniemiałam !! pastelowy grzejnik w opływowym
kształcie. Coś niesamowitego. Grzeje i jednocześnie jest
przepiękną ozdobą. A cena ... z tym już gorzej - od 500
do 1800 EURO! Ale pomarzyć zawsze można :(
zresztą zobaczcie sami
http://www.e-instalacje.pl/Ogrzewanie_w_kolorze,8417.html
A wam jak się to podoba?
Gość: zauroczona grzejnikiem praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: onasis praktykant |
Urocze :) ale tylko do mieszkań w miarę nowoczesnych. Jakoś nie wyobrażam sobie takiego kolorowego grzejnika w otoczeniu starych, 20letnich mebli i szaro-burych tapet. I przede wszystkim grzejniki te nie są warte swojej ceny (niestety). Może z biegiem czasu stanieją, chociaż jest to wielce nieprawdopodobne bo wątpię aby kiedykolwiek popyt na taki produkt w Polsce był duży. |
| |
Reklamy Google | |
offline kobik doświadczony
|
|
| |
offline widar fachowiec
|
|
| |
offline widar fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: rokitnik praktykant |
|
| |
offline moocny praktykant
|
Ten limonkowy grzejnik do łazienki jest moim faworytem,
kiedy będę remontować łazienkę w wakacje. Pomysł mam taki, że płytki będą w
stonowanych odcieniach szarości, ale za to przeróżne
dodatki i wyposażenie będzie w mocnym kolorze limonki. Grzejniki te występują też w innych
kolorach, wystarczy zajrzeć na stronę mat-dom.pl |
| |
Gość: Endriej40 praktykant |
U nas w salonie są kolorowe grzejniki. Z początku martwiliśmy się, że będzie problem z akcesoriami do nich, ale znaleźliśmy firmę Vario Term http://www.varioterm.pl, sprawdzonego producenta armatury grzewczej. U nich jest spory wybór głowic termostatycznych w różnych kolorach. My wybraliśmy głowice Prestige w złocie. |
| |
offline Endy76 kierownik
|
|
| |
offline AdrianPudlo inżynier
|
Zgadzam się, kolorowe grzejniki robią teraz furorę. Ostatnio znajomi kupili od Instal Projekt - bo mają tam bardzo bogaty wybór kolorów i fantastyczne akcesoria Mua Fi do grzejników, przy których projektowaniu brał udział Pan Popi. Takie grzejniki naprawdę robią wrażenie. |
|