kolorowy sufit?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

30 czerwca 2010, 15:17

Zgadzam sie: good 0 bad

ostatnio malowalem mieszkanie i w kuchni dwie sciany (przeciwlegle) byly na zielono, a dwie i sufit na pomaranczowo .. trzeba jednak pamietac o dobrym zgraniu kolorow i zeby jasniejszym malowac krotsze sciany (wydluza optycznie pomieszczenie) ... wysokosc pomieszczenia to bylo 3,50m wiec dosyc wysoko i ladnie wygladalo ... to takie moje rady ;-)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 lipca 2010, 12:44

Ja zawsze malowałam i sufit - ale ostatnio zrobiliśmy mały remoncik i mąż postanowił zostawić biały sufit i biały pasek na ścianie tuż przy suficie - efekt rewelacyjny - może to tylko tak pasuje przy tym kolorze ( caffe latte) ale wyszło bardzo dobrze.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 lipca 2010, 14:07

zawsze staram sie malowac odcinajac kolory w ten sposob ... odciecie np. 5 cm ponizej sufitu dodatkowo prostuje linie styku sufitu i sciany, co jest ogromnym problemem np. w blokach z lat 70-90 ;-) czasami stosuje odciecie w naroznikach scian ... tez ladnie wyglada .. pomijam dobor kolorow, bo to juz indywidualna sprawa kazdego :lol:

[URL=http://img651.imageshack.us/i/36152201.jpg/][/URL]

[URL=http://img202.imageshack.us/i/r0012215.jpg/][/URL]

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lipca 2010, 18:48

Ja sądze, że sufit powinien byc bialy... o wiele lepiej to wygląda... mówie z doświadczenia;)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 maja 2015, 21:18

ja mam sufit napinany z www.sufitywarszawa.pl i jestem naprawdę bardzo zadowolona. fachowcy uwinęli się szybko i sprawnie - a o to mi chodziło

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 17:33
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 maja 2015, 13:31

Biały sufit jest zdecydowanie najlepszym rozwiązaniem.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 maja 2015, 17:43

też tak sądze:)

Zgłoś | Cytuj | Link

25 maja 2015, 12:04

Ja mam sufit dwukolorowy, po skosie;) jedna połowa i ściany są żółte, a druga połowa i ściany zielone, fajnie to wygląda i ciekawie, wszyscy goście najpierw zastanawiają się jak to zrobiłam tak równo, a następnie mówią, że super to wygląda;) często nawet na pierwszy rzut oka nie zauważają, dopiero po chwili przebywania w pomieszczeniu podnoszą głowę do góry, mówiąc, że coś im nie grało, a to dwukolorowy sufit;D

Zgłoś | Cytuj | Link

16 czerwca 2015, 11:21

Sufit można wyeksponować na wiele sposobów - malując go, albo ozdabiając. Dzięki sztukaterii wewnętrznej a dokładnie listwom sufitowym, rozetom czy nawet panelom dekoracyjnym 3D w ciekawy sposób zaaranżujemy pusty sufit :)
Elementy sztukaterii posiadają różnorodne kształty co sprawia, że dopasujemy ją do każdego stylu wnętrza, a nawet z powodzeniem łączą różne style :)
Dużą zaletą jest możliwość ich malowania co ułatwi dopasowanie do całej kolorystyki.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 czerwca 2015, 20:28

ja mam sufit napinany od wspomnianej firmy www.sufitywarszawa.pl i stwierdzam po jakimś czasie, że naprawdę warto było ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• pomoc tłumacza Liczba postów: 46 Grupa: Ciekawe pom... Możecie sobie sprawdzić stronę https://nowatkowski.pl/tlumacz-przysiegl y-wloskiego-w-warszawie/ , na której znajdziecie ofertę profesjonalnego tłumacza przysięg...
  • Jak zamontować lustro? Liczba postów: 109 Grupa: Ciekawe pom... Co sądzicie o lustrze w sypialni?
  • jak ułatwić sobie sprzątanie Liczba postów: 72 Grupa: Ciekawe pom... Szukając dobrej jakości ekologicznych środków czystości to warto przyjrzeć się bliżej marce BioStar to marka, która łączy troskę o planetę z niezawodnym działan...
  • wyposażenie biura Liczba postów: 402 Grupa: Ciekawe pom... Polecam zwrócić szczególną uwagę na tę kategorię - https://www.amart.pl/category/wyposazeni e-jadalni Tam macie dosłownie wszystko. Po prostu jedno zamówienie i....
  • Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale... Liczba postów: 3 Grupa: Ciekawe pom... Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale szlachetne? Rozważam zakup sztabek złota, ale chciałbym poznać opinie innych. Gdzie najlepiej nabyć takie pro...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 254

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >