kolorowy sufit?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

14 października 2016, 15:26

Zgadzam sie: good 0 bad

bardzo ciekawy pomysł :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 października 2016, 08:33

W temacie sufitu bym nie testowała - biel jest sprawdzona i funkcjonalna. Kolor będzie ci zmniejszał pomieszczenie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 października 2016, 21:41

Biel jest ponadczasowa moim zdaniem, no i najładniej wygląda. Ale też prawda, że sufit białą farbą trzeba umieć malować, no i mieć dobrą farbę. Magnat tworzy według mnie fajne powłoki, estetyczne.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 października 2016, 18:11

Kolorowy sufit, szczerze mówiąc dość ryzykowna zabawa, szczególnie przy wnętrzach małych, nieustawnych, trudnych aranżacyjnie.

https://www.facebook.com/decoroom.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

2 listopada 2016, 12:50

Biały sufit optycznie "powiększa pokój. Ale jak kto woli :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 listopada 2016, 09:55

oczywiście ze tak jak, pomalujesz na ciemniejszy kolor to będziesz miała wrażenie że sufit jest niżej

Zgłoś | Cytuj | Link

12 listopada 2016, 17:45

Użytkownik fikson napisał: Biel jest ponadczasowa moim zdaniem, no i najładniej
wygląda. Ale też prawda, że sufit białą farbą trzeba
umieć malować, no i mieć dobrą farbę. Magnat tworzy
według mnie fajne powłoki, estetyczne.

Dobrze napisane. Sufit ma być biały i koniec. Magnat Ceramic jest okej naprawdę, bardzo wygodnie się maluje, nie chlapie, równo się rozprowadza.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 listopada 2016, 08:27

Jeśli chodzi o mnie, to akceptuję wyłącznie biały kolor na suficie - nie podobają mi się te kolorowe.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 listopada 2016, 16:55

Nasze sufity napinane wykonane są z folii (błyszczącej, matowej, satynowej lub transparentnej), w bogatej palecie kolorów, z ewentualnym nadrukiem lub podświetleniem. Z tego powodu przeznaczone są szczególnie dla zainteresowanych kolorowym sufitem.

http://alteza.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2016, 09:25

Ja bym nie chciała mieć kolorowego sufitu. To optycznie pomniejsza pomieszczenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...
  • Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 105 Grupa: Ciekawe pom... Tutaj jeszcze w czasie remontu, tu jest pralka, pod piekarnikiem. Szafki na samej górze po prawej nie są używane wcale. Ale są tam jakieś rzeczy których używa s...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 310

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >