kominek w salonie

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

16 lipca 2015, 08:26

Zgadzam sie: good 0 bad

Kominek w salonie to bardzo dobre rozwiązanie,proponuję dodatkowo obudować go cegłą ozdobną lub kamieniem dekoracyjnym,tak aby całość ładnie się ze sobą komponowała. Akurat tym się zajmujemy więc chętnie pomożemy,doradzimy. Zerknijcie na www.Kamieneo.com

Ten post był edytowany przez Kamieneo.com dnia: 16 lipca 2015, 08:26
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 lipca 2015, 23:47

Ja w sprawie kominka odezwałem się do firmy http://www.abckominka.pl/ którzy mają bardzo szeroki wybór kominków w różnych stylach, pomogli mi w wyborze najlepszych rozwiązań do mojego salonu i zajęli się montażem. Jestem bardzo zadowolony z ich usług

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 sierpnia 2015, 16:04

Tutaj pełna zgoda,kominek w salonie to naprawdę bardzo ciekawa propozycja,ponieważ będzie stanowił on zarówno ozdobę jak i sprawdzi się pod tym praktycznym względem i ogrzeje nasze mieszkanie czy nawet jeden pokój,to już kwestia parametrów,wkładu na jaki się zdecydujemy. Chętnie doradzimy oraz pomożemy,właśni etym zajmujemy sie na co dzień.

www.WkladyKominkowe.net.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

19 sierpnia 2015, 13:18

Kominek to przepiękna sprawa jest, zwłaszcza taki, jak kominki z kamienia warszawa – do domu jednorodzinnego o klasycznym wyglądzie jest to super.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 sierpnia 2015, 13:50

Kominek to fajny element dekoracyjny.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2015, 10:49

Jeszcze trzeba brać pod uwagę materiały wykorzystywane do montażu kominka, np. dużo zależy od izolacji wełną. Tu można użyć produktu z górnej półki http://www.isover.pl/welny-do-izolacji-komink ow

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2015, 12:29

Zdecydowanie warto. Szczególnie, że teraz zbliża się jesień i długie wieczory, więć wypić lampke wina pod kocykiem przy kominku to mega sprawa :)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2015, 13:46

Ja mieszkam z żoną i dzieckiem w domu jednorodzinnym i kominek był dobry do czasu jak dziecko zaczeło chodzić.... w żadne sposób nie można było dziecka odgonić od kominka....Dla dzieciatych odradzam

Zgłoś | Cytuj | Link

4 września 2015, 05:36

Bo kominek to fajna rzecz, naprawdę. Ja u siebie mam zrobiony w salonie, oobłożony kamieniem naturalnym, zeby dobrze trzymał ciepło i sie sprawdza. Spełniłam swoje marzenie z dzieciństwa o domu z kominkiem.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 września 2015, 06:10

Zdecydowanie się zgadzam, kamień naturalny idealnie sprawdzi się w każdych warunkach, a kominek obłożony kamieniem wygląda bardzo gustownie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• wanna czy prysznic Liczba postów: 80 Grupa: Wykańczamy... Szukając pasującej baterii wannowej to sprawdź ofertę Sotbe https://sklep.sotbe.com/pl/c/BATERIE-WAN NOWE-Z-OBROTOWYM-PRZELACZNIKIEM/84, gdzie znajdziesz sporo w...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • Z czego parapety wewnętrzne? Liczba postów: 187 Grupa: Wykańczamy... Zakup parapetu wewnętrznego powinien być dobrze przemyślany, dlatego warto zwrócić się do renomowanego dostawcy. Pomyślcie sobie też, czy np. nie zamówić parape...
  • Malowanie dachu Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... If you're thinking about refreshing your roof, choosing the right roofing works, including painting and maintenance, can make a significant difference. Just lik...
  • jaka szafa? Liczba postów: 54 Grupa: Wykańczamy... Jeśli marzysz o idealnej organizacji przestrzeni w swoim domu, sprawdź ofertę szaf i garderób na wymiar wykonanych przez Megan Design https://megandesign.pl/rea...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 346

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >