Zdecydowanie się zgadzam, kamień naturalny idealnie sprawdzi się w każdych warunkach, a kominek obłożony kamieniem wygląda bardzo gustownie.
Stron: 24 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸
Gość: kluseczka praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline karal99 praktykant
|
Jeśli kogoś interesuje wystrój wnętrz, także w kontekście kominków, to polecam blog: http://blogwnetrza.blox.pl/ |
| |
Reklamy Google | |
offline zośkasamośka praktykant
|
Mam porównanie dwóch typów kominków - takiej prostej
"kozy", którą miała babcia i takiego zabudowanego, który
mieli moje rodzice. Wiem, że to kwestia gustu, ale
zdecydowanie bardziej podobała mi się koza. Miała swoją
duszę. :) |
| |
offline Porek456 fachowiec
|
Również rozważałem postawienie kozy w domu moich rodziców. I nie są one nawet takie przydkie. Ale jednak co kominek to kominek ja lubię posiedzieć, popatrzeć pod kocem z winkiem oraz małozonką w ogień szczególnie teraz w jesie, więc nie wyorażam sobie kozy. Chociaż często o wiele lepiej oddaje ciepło :) |
| |
offline taddi majster
|
Moim zdaniem trzeba szczególnie zwracać uwagę na jakość kominka, jaki się kupuje. Wszystko musi być z sobą dograne i do siebie dopasowane. W sumie to inwestycja na lata, więc warto kupić coś porządnego. Akurat mi się bardzo podobają kominki nowoczesne można je w dowolny sposób zabudować i będą ozdobą każdego domu. |
| |
Reklamy Google | |
offline MebleJeziorny.pl majster
|
Witam Wszystkich na forum. Mi osobiście kominek w salonie
podobał się od zawsze,bo z całą pewnością nie
przeszkadza,a do całości stanowi elegancki i praktyczny
dodatek- możemy w nim przecież palić i dogrzewać
salon,co zapewni nam większą przytulność:) |
| |
Gość: Tetiana praktykant |
Mnie też się podobają kominki w salonie. Najpiękniejsze są takie, które są obudowane takim białym marmurem, albo innym kamieniem naturalnym, który jest kontrastowo dobrany do wystroju wnetrza. |
| |
offline connie kierownik
|
|
| |
offline Kacper76 praktykant
|
U siebie mam kominek narożny i muszę powiedzieć, że wygląda świetnie. Jest dosyć pokaźny i fajnie się prezentuje. Jest obudowany dookoła jasnymi kamiennymi płytkami, z małą półeczką nad paleniskiem. Z tym, że ja mam dość duży salon i dlatego taki duży kominek nie zmniejsza znacząco powierzchni salony. I dzięki takiemu rozwiązaniu kominek ogrzewa cały dom, na czym zależało mi najbardziej. |
| |
offline oleska23 kierownik
|
Fajne pomysły na aranżację znajdziecie tutaj http://newmedia-art.pl/blog/aranzowanie-wnetr za-fototapeta/ oczywiście fototapety to jeden z wielu elementów/pomysłów/możliwości |
|
Stron: 24 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸