Gość: leszek1000@poczta.onet.pl praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline GREGOR majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline CezarFx kierownik
|
|
| |
Gość: norwit praktykant |
Moim marzeniem zawsze było mieć kominek w domu. Od czasu gdy go zrealizowałam raz w roku musze czyścić komin. Polecam Zakład Kominiarski Konrad Małmyga . Więcej na : http://kominiarz.warszawa.pl/ |
| |
offline Maras.b praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: sław praktykant |
być może kominek jest nieszczelny, albo istnieje inna wada w instalacji. Niestety w większości przypadków osoba bez doświadczenia nie poradzi sobie z usunięciem przyczyny, dlatego najlepiej będzie odezwać sie do ekipy, która świadczy usługi kominiarskie na poziomie - w moich stronach chociażby http://zukom.pl/ prowadzili dla nas uszczelnianie kominka i czyszczenie przewodów kominowych. |
| |
offline Koprobo inżynier
|
jessli masz kominek z cegły czy klinikru to weź zabezpiecz sobie czyms do impregnacji bo jak Ci wraca dym do pomieszczenia to zaraz sie nie doczyścisz kominka od zewnatrz z osadu itd. mogę ci zaproponowac impregnat Dynasil bo u nas do kominka sprawdza się super. |
| |
Gość: marelow praktykant |
Ja mam u siebie kominek z marmuru od www.kubicki.waw.pl/, nie mam z nim żadnych problemow, wszystko idelanie działa i ogrzewa nasze mieszkanko. |
| |
Gość: marelow praktykant |
Ja mam u siebie kominek z marmuru od www.kubicki.waw.pl/, nie mam z nim żadnych problemow, wszystko idelanie działa i ogrzewa nasze mieszkanko. |
| |
offline morales inżynier
|
Moim zdaniem bardzo fajnie prezentują się kominki gazowe z kominki warszawa. Widziałem u mojego znajomego taki właśnie kominek i zrobił na mnie wrażenie designem oraz jakością wykonania. W większym salonie bardzo fajnie wygląda. |
|
kominek dom
«
Powrót do grupy: Kominki od A do Z
Ostatnio na forum
- kominek z płaszczem wodnym Byrski, coś nie tak Liczba postów: 478 Grupa: Kominki od... Najlepiej wezwać do tego serwis i niech zobaczą co jest nie tak. W tym przypadku nie widze innego rozwiązania. Można też wymienić go na inny model,popatrz w nas...
- dym z pieca kaflowego Liczba postów: 4 Grupa: Kominki od... Istnieje kilka możliwych przyczyn, które mogą wpływać na złe funkcjonowanie komina i pieca, a także rozwiązania, które mogą pomóc. 1. Problem z przewodem komin...
- PIec do chleba - jest tu zdun?? Liczba postów: 16 Grupa: Kominki od... Świetnie to wymyśliłeś, ja również jestem za swojskimi produktami. Jeśli chodzi o wędzarnie na działkę to jakie firmy możesz polecić? Zastanawiam się nad zakupe...
- Piece wolnostojace, kozy Liczba postów: 67 Grupa: Kominki od... duzy wybor tych piecow typu Koza ma firma Kratki. kupilismy taki dla babci bo poprzedni piec byl bardzo obciazajacy
- Odprowadzenie spalin z kominka Liczba postów: 52 Grupa: Kominki od... pablo ... dlaczego nie nauczyles sie czytac ze zrozumieniem Użytkownik napisał: Czytam i tak coś mi tu nie pasuje jeżeli temp. w palenisku osiąga 250 st...