offline elias48 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Alex_88 inżynier
|
Cześć, widzę, że jest tutaj sporo osób doświadczonych. Aktualnie poszukuję lonży. Czy ktoś zamawiał ze sklepu https://wsiodle24.pl/pl/c/Lonze/145? Chętnie poznam Wasze opinię. Pozdrawiam |
| |
Reklamy Google | |
Gość: emi99333 praktykant |
Bryczesy to podstawowy element odzieży jeździeckiej, który zapewnia wygodę i komfort podczas jazdy. Odpowiednio dobrane bryczesy powinny być elastyczne i dobrze dopasowane, co umożliwia swobodne ruchy. Warto zwrócić uwagę na materiał, który zapewnia trwałość oraz oddychalność. |
| |
offline fajo fachowiec
|
|
| |
offline london inżynier
|
Wydaje mi się ze to bardzo zależy od tego jaki kask
chcesz. Jeśli dopasujesz kask do swojej głowy to będzie
wyglądać dobrze nie patrząc jaki to jest model czy marka.
Oczywiście moim zdaniem lepiej dopasowane są te z
„wyższej polki” jak np samshield czy kep. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: pearlieix69 praktykant |
|
| |
Gość: josiele3 praktykant |
|
|
konie
«
Powrót do grupy: Nasze zwierzaki
Ostatnio na forum
- Jaka karma dla dorosłego psa? Liczba postów: 120 Grupa: Nasze zwier... A w przypadku kiedy Twój pupil ma problemy z poruszaniem się lub cierpi z powodu bólu stawów, warto skonsultować się ze specjalistą ortopedą. Przychodnia wetery...
- Import samochodów z USA Liczba postów: 11 Grupa: Nasze zwier... Zainteresowanym tematem rozmowy polecam stronę, na której macie możliwość kupienia karty SIM do USA bez wychodzenia z domu - sim usa prepaid . Sam korzystałem....
- Wszystko o Nawóz do winogron Liczba postów: 4 Grupa: Nasze zwier... Jeśli szukasz sprawdzonych nawozów dla kwiatów, krzewów, drzewek czy trawnika? W sklepie Inco znajdziesz produkty marki Florovit https://sklepinco.pl/marka/flor...
- Kot w mieszkaniu Liczba postów: 145 Grupa: Nasze zwier... Jakiś czas temu zdecydowałem się zakupić nowy drapak dla kota i jestem bardzo zadowolony z wyboru, ponieważ oferuja wysoką jakość w naprawdę atrakcyjnej cenie.....
- która karma? Liczba postów: 100 Grupa: Nasze zwier... Jeśli chcesz zapewnić swojemu psu zdrową i zbilansowaną dietę, warto poszukać inspiracji w karmie mokrej Bemo. Jest to produkt, który składa się z naturalnych s...