offline ![]() elias48 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Alex_88 inżynier
![]() ![]() |
Cześć, widzę, że jest tutaj sporo osób doświadczonych. Aktualnie poszukuję lonży. Czy ktoś zamawiał ze sklepu https://wsiodle24.pl/pl/c/Lonze/145? Chętnie poznam Wasze opinię. Pozdrawiam |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: emi99333 praktykant |
Bryczesy to podstawowy element odzieży jeździeckiej, który zapewnia wygodę i komfort podczas jazdy. Odpowiednio dobrane bryczesy powinny być elastyczne i dobrze dopasowane, co umożliwia swobodne ruchy. Warto zwrócić uwagę na materiał, który zapewnia trwałość oraz oddychalność. |
| |
offline ![]() fajo fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() london inżynier
![]() |
Wydaje mi się ze to bardzo zależy od tego jaki kask
chcesz. Jeśli dopasujesz kask do swojej głowy to będzie
wyglądać dobrze nie patrząc jaki to jest model czy marka.
Oczywiście moim zdaniem lepiej dopasowane są te z
„wyższej polki” jak np samshield czy kep. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: pearlieix69 praktykant |
|
| |
![]() Gość: josiele3 praktykant |
|
|
konie
«
Powrót do grupy: Nasze zwierzaki
Ostatnio na forum
- pies ze schroniska Liczba postów: 197 Grupa: Nasze zwier... Pies ze schroniska to jest czasami spore wyzwanie ale zawsze warto potem okazuje się że jest to przyjaźń na całe życie. Jeżeli chodzi o odżywianie to polecam od...
- Jaka karma dla dorosłego psa? Liczba postów: 124 Grupa: Nasze zwier... Jeśli chodzi o zdrowie naszych czworonożnych przyjaciół, kluczowe jest dostarczanie im odpowiednich suplementów i karmy. W tym kontekście, sklep internetowy dla...
- karma dla kota? Liczba postów: 38 Grupa: Nasze zwier... Koty to bardzo ciekawe stworzenia. Na stronie kocie lata czytałam artykuł o tym jak koty odczuwają czas. Koty nie mają abstrakcyjnego pojęcia czasu, ale są bard...
- Kot w mieszkaniu Liczba postów: 147 Grupa: Nasze zwier... koty są tak niesamowite i kochane! sama posiadam dwa i nie wyobrażam sobie życia bez nich! _______________________________ sz tuczna gipsówka
- Import samochodów z USA Liczba postów: 12 Grupa: Nasze zwier... Jeśli ktoś planuje wyjazd do USA i zastanawia się, jak najwygodniej ogarnąć internet i rozmowy, to polecam zajrzeć na https://kartysimusa.pl/sklep/ . Ja zamówił...