Szukałem i nie znalazłem podobnego tematu. Czy korzystacie z usług konserwacji dachu? Potrzebuję wyczyścić dach po zimie. Znalazłem w internecie firmę http://www.grupabiotop.pl/ która się tym właśnie zajmuje. Czy ktoś z obecnych na tym forum korzystał z ich usług? Wg informacji w internecie są dobrymi fachowcami, ale zawsze warto zapytać :)
offline Costucha majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline PatrycjaWarchol majster
|
Co do polecanej przez Ciebie firmy nie wypowiem się, bo zupełnie ich nie znam :) Ale mogę Ci polecić firmę, z której usług ja korzystałam, gdy mój dach wymagał naprawy i malowania : Integro Dach,u mnie sprawdzili się super, robota zrobiona szybki i dobrze. Tutaj masz ich stronkę:www://integro.com.pl |
Ten post był edytowany przez PatrycjaWarchol dnia: 17 kwietnia 2018, 14:01 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
offline Adamss33 inżynier
|
Zarówno ze względu na jakość wykonania elementów, trwałych kolorów dachówek i blachodachówek oraz jedne z najniższych nasiąkliwości materiału i zabezpieczenia przed porastaniem i zabrudzeniami polecam zwrócić uwagę na ofertę przygotowaną przez Braas, a na ich stronie teraz znajdziesz dokładne informacje również w zakresie ich certyfikowanych dekarzy. |
| |
Reklamy Google | |
offline KrzysiekS kierownik
|
|
| |
offline st_mruk majster
|
hej, jeśli planujecie konserwację w przyszłości, pamięajcie, by zaopatrzyć dach w odpowiednie zabezpieczenie przed upadkiem z wysokości - polecam profesjonalne asekuranty dachowe od firmy Accen. |
| |
offline Porek456 fachowiec
|
Dobre pokrycie dachowe + odpowiednia izolacja to połączenie wręcz idealne jeżeli chodzi o dach, także dobrze że Braas wprowadził do swojej oferty nie tylko pokrycia dachowe ale również bogatą ofertę akcesoriów do stworzenia pewnego dachu na długie lata z "jednej ręki" i przy współpracy z Icopal skuteczne systemy hydroizolacji zarówno dla dachu, jak i fundamentów. |
| |
Gość: MarekŚwidersky praktykant |
Jeżeli ktoś z was szuka firmy, która bez problemu
dostarczy materiały samoprzylepne potrzebne w budownictwie
do polecam zapoznać się z oferta firmy https://www.duo-strzelin.pl/. W ofercie
firmy znajdziemy : taśmy dwustronne samoprzylepne,
włókniny samoprzylepne wzmacniające, pianki polietylenowe
samoprzylepne, taśmy bawełniane samoprzylepne czy |
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
Na pewno jeśli chodzi o hydroizolację dachu warto tutaj wymienić markę Icopal a dokładnie system Szybki Syntan SBS to połączenie nowoczesnych technologii Szybkich kauczuków SBS i długowiecznych syntetyków. Co również ważne zapewniają prawidłową wentylację i hydroizolację pokrycia dachu przez wiele długich lat i gwarancją aż 45 letnią. |
|