Gość: blubeer praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline redakcja moderator
|
Uszczelki są objete gwarancja producenta. Najlepiej o
srodki do konserwacji zapytac producenta lub sprzedawcę
okien. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: blubeer praktykant |
|
| |
offline angelside praktykant
|
Ja z chęcią dołącze się do dyskusji, nasza firma daje
każdemu klientowi zestaw do konserwacji okien gratis,
aczkolwiek nie jest to tania sprawa. Na allegro można
dostać tego typu zestawy, mleczka czyszczące do każdego
elementu osobne. Sam ich używam i myślę że warto
stosować je raz na jakiś czas. Mam okna z mojej firmy juz
blisko 7 lat i nie mam z nimi jakichkolwiek problemów. |
| |
Gość: leszczyk praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: leszczyk praktykant |
|
| |
offline Jaśka praktykant
|
|
| |
Gość praktykant |
|
| |
Gość praktykant |
|
| |
offline sitarek doświadczony
|
|
|
konserwacja okna
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Montaż okien Liczba postów: 92 Grupa: Montujemy o... W kwestii dobrych i solidnych, wytrzymałych okien wysokiej jakości, to warto zwrócić uwagę także na nasze kolekcje które znajdziecie na ODB.com.pl w razie pyta...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
- Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...
- Drzwi balkonowe przesuwane? Liczba postów: 42 Grupa: Montujemy o... Jeśli system podnoszono-przesuwny, to w grę wchodzi tylko Schuco LivIngSlide. Skrzydła poruszają się lekko i niemal bezgłośnie, a system uszczelek zapewnia maks...