kostka i specyfikacje

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 27 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

30 sierpnia 2015, 23:48

Zgadzam sie: good 0 bad

w sumie masz rację, a i mi bardziej chodziło o odnowienie tej warstwy ochronnej, a nie samej kostki bezpośrednio :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 września 2015, 00:50

A to nie zrozumiałem :D masz rację, bo nano może być dobrym pomysłem, gdy kostkę kupimy, bo kazda powłoka po czasie traci swoje właściwości.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 września 2015, 23:25

u nas trzeba było sciagnać kostkę i utwardnić powierzchnie. bo inaczej zapadło sie wszystko. Tu http://www.ekoprod.pl/pl/oferta.html znalazłem odpowiednie krusztwa i mozna było rozpoczac naprawę.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 września 2015, 21:47

Hm, to nie za fajnie, że wszystko Ci się zapadło, ale jak to ma się do aktualnie prowadzonej rozmowy o odnawianiu warstwy ochronnej za pomocą płynu nano to nie mam pojęcia :)

Zgłoś | Cytuj | Link

4 września 2015, 22:30

Czesto tak samo robią chodniki w miastach po kosztach i tak po roku zaczynają się zapadać. Chodzi o ten środek zabezpieczający od Pozbruka, tak ? Bo w sumie nie wiem czy jest jeszcze coś podobnego. Super sprawa. Dodatkowe zabezpieczenie przed wykwitami oraz zabrudzeniami to sprawa która warto się zająć. Szczególnie, że w sezonie trochę powodów do jej zabrudzenia jest :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 września 2015, 14:33

Wszystko zależy od miasta i doboru przez nie wykonawców, bo nie wszędzie się przecież po paru latach zapadają chodniki. Wykonawca partaczy robotę i tyle :/ Tak, dokładnie o nano chodzi, a i tak jak mówisz latem zawsze coś się pobrudzi niestety.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 września 2015, 20:31

Dodatowo Pozbruk od razu pokrywa swoje kostki powłoką hydrofobową H-Plus chroniącą przed wnikaniem wilgoci. A jest to rzezcywiście super sprawa, bo bez tego kostk może szybko ulec zniszczeniu (pękaniu, rozkruszaniu)

Zgłoś | Cytuj | Link

11 września 2015, 17:53

Jest to na pewno technologia która wydłuża czas użytkowania tych pozbrukowych produktów.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 września 2015, 19:15

To na pewno, więc gdy nawet wychodzi troszkę drożej to i tak warto pamiętać, że tu mamy powłoke hydrofobową. Która dodatkowo wydłuŻy użytkowanie. A co za tym idzie w dłuzszym okersie czasu będzie na pewno bardziej nam sie opłacało niz kolejne wymiany najtańszej kostki :)

Zgłoś | Cytuj | Link

15 września 2015, 21:33

oczywiście,że lepiej kupić nawet droższą kostkę(np. właśnie pozbruk) niż postawić na tanią, ale niskiej jakości kostkę od nierenomowanego producenta i potem wymieniać na nową po krótkim czasie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 27 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Czym czyścić kostkę brukową? Liczba postów: 298 Grupa: Ogrodzenia... W kwestii wyboru kostki brukowej polecam natomiast zajrzeć na stronę https://hgs.com.pl/. Mają najlepsze ceny i szeroki wybór, dzięki czemu łatwo wybrać coś do....
  • Płot z metalowych sztachet Liczba postów: 2 Grupa: Ogrodzenia... Płot z metalowych sztachet da się spokojnie postawić samemu, o ile masz podstawowe narzędzia i trochę cierpliwości. Najważniejsze to dobrze ustawić słupki, a po...
  • Kostka brukowa Liczba postów: 584 Grupa: Ogrodzenia... Od siebie dodałabym, że jeśli chodzi o transport materiałów, to warto pomyśleć o odpowiednich rozwiązaniach do zabezpieczania ich w czasie transportu. Osobiście...
  • Jakie nowoczesne ogrodzenie wybrać. Liczba postów: 10786 Grupa: Ogrodzenia... Odkryj szeroką gamę drewnianych listew oferowanych przez https://listwywplot.pl/kategorie/drewnia ne-listwy/. Ich produkty są idealne do tworzenia pięknych i trw...
  • Kostka Liczba postów: 524 Grupa: Ogrodzenia... Jeżeli będziesz szukał dobrej jakości kostek brukowych to polecam zwrócić uwagę na rozwiązania proponowane przez Pozbruk jak m.in model Wenecja, Lido, bądź Plaz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19625 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 340

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >