kostka i wzór

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

30 września 2014, 16:59

Zgadzam sie: good 0 bad

na mniejszych powierzchniach tez można ułożyć ładny wzór. odpowiedni projektant doradzi na poewno dobrze mają w zanadrzu odpowiednią ilość wzorów do wykorzstania. polecam zainteresować się ofertą pozbruka

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 września 2014, 17:27

No własnie są też fajne wzory na wcale nie takie wielkie powierzchnie to zależy od architekta :),a coś słyszałem, że Pozbruk ma swoich architektów, czy ktoś korzystał z ich usług ??

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 października 2014, 18:24

Użytkownik Porek456 napisał: No własnie są też fajne wzory na wcale nie takie wielkie
powierzchnie to zależy od architekta :),a coś słyszałem,
że Pozbruk ma swoich architektów, czy ktoś korzystał z
ich usług ??

Ja korzystałem z usług architektów krajobrazu od Bruk-Betu. Zapłaciłem ledwie 500 zł za wykonanie projektu, normalnie pewnie bym wybulił sporo więcej za tę usługę. Cieszę się, że do nich poszedłem, nie byłem świadomy, że istnieje taka dodatkowa usługa.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 czerwca 2015, 08:28

Jak oglądałem kostkę na podjazd to widziałem, że równiez architekci krajobrazu od Pozbruk projektują takie aranżacje, A gdy zamówi się u nich dany produkt na pokrycie 150 m2 to taka usługa jest darmowa :)

Zgłoś | Cytuj | Link

25 czerwca 2015, 18:55

No ale to jednak duży plac musi być, żeby aż tyle metrów nazbierać, prywatnie raczej trudno o taki metraż, bardziej to pasuje do firm, które mają dużo miejsca do zagospodarowania.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 czerwca 2015, 13:32

no plac 12m x 12m to faktycznie dość duża powierzchnia. tak czy inaczej wzornictwo na kostce raczej mi się właśnie kojarzy z logo firmy na parkingu przed budynkiem

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lipca 2015, 00:26

Coś w tym jest, bo nawet sama kostka brukowa nie jest czymś co chętnie układa się przed domem, tylko właśnie w miejscach publicznych.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lipca 2015, 07:34

Jeżeli chodzi o podwórko domowe to czemu nie, kostka może być ale oczywiście nie klasyczna, natomiast jeżeli chodzi o przestrzeń publiczną to bruk jest na pewno dobrą oppcją

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lipca 2015, 16:58

no tak, jeżeli chodzi o przestrzeń wokół domu, to zdecydowanie są ładniejsze rozwiązania jak taki bruk w klimacie antyk

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lipca 2015, 23:43

No tak, nadaję to taki osobliwy klimat okolicom domu. Taka zwykła szara kostka, jest, no właśnie, zbyt zwykła i pospolita :)
Odnośnie antyku, to wygląda bardzo dobrze, ale chyba bym się na niego nie zdecydował. Bardziej przemawia do mnie Starobruk.
Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31210 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....
  • Jakie nowoczesne ogrodzenie wybrać. Liczba postów: 10784 Grupa: Ogrodzenia... Odkryj szeroką gamę drewnianych listew oferowanych przez https://listwywplot.pl/kategorie/drewnia ne-listwy/. Ich produkty są idealne do tworzenia pięknych i trw...
  • jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4085 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
  • Ogrodzenie ogrodka? Liczba postów: 402 Grupa: Ogrodzenia... No to może jakiś piękny mur Amsterdam bądź ogrodzenie Karo które też pozwoli Ci się fajnie odciąć od natrętnych sąsiadów którzy też lubią zaglądać na czyjeś pod...
  • Projektowanie i wstępna wycena ogrodzenia Liczba postów: 135 Grupa: Ogrodzenia... Może sprawdzic jeszcze ogrodzenia od Pozbruk, znajdziesz u nich dość duży wybor modeli oraz sporo inspiracji jeżeli chodzi o ogrodzenia.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19405 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 400

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >