kostka i wzór

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

2 października 2015, 20:32

Zgadzam sie: good 0 bad

Hm, ciekawe co mówisz. Mi się wydawało, że to dobrze, że pozbruk zrobił nową stronę internetową, bo mi się wydaję bardziej przejrzysta i łatwiejsza w obsłudze. Co prawda też czasem nie mogę czegoś znaleźć, ale to często tak bywa :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 października 2015, 11:46

Dla mnie jesto wiele lepiej. Ja odnajduję się w niej bardzo dobrze. Jest bardziej intuicyjna, więc dla pozbruk wyszła jak najbardziej na plus :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 grudnia 2015, 22:27

U mnie kostkę układała firma Radosława Kameckiego. Ja nie miałem jakiejś wielkiej koncepcji, jak to powinno wyglądać, a panowie zaproponowali mi jakieś dwa-trzy warianty. W rezultacie jeden mi sie spodobał - koncepcja w kołami konkretnie - no i takie mam na podjeździe.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 grudnia 2015, 20:15

Czytałem, że Pozbruk oferuje projekty aranżacji kostki przy większych zamówieniach, bodajże 150m2 to w takim wypadku warto im zaufać. Bo na pewno byle jakiego architekta to nie mają :)

Zgłoś | Cytuj | Link

5 grudnia 2015, 17:51

jakakolwiek wzór nie bedzie robil wrażenia jak sie nie bedzie o to wszystko dbac. moj szwagier mial naprawde mega zrobiony podjazd, kosta z naprawde fajnym wzorem, ale co z tego jak jego zainteresowanie tą kostką skonczylo sie na tym jak ją polozy i teraz po kilku latach ten podjazd wyglada słabo... teraz niby kupil jakies srodki do czyszczenia chyba z dynasila i mowi ze sie za to bierze, bo az wstyd ze tak zaniedbal swój podjazd

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 stycznia 2016, 13:55

no tak, dbać trzeba niestety, u nas jest podjazd z kostki, no z tym że żona dba. A sama kostka brukowa dość w dobrej cenie udało się dostać w http://www.kostka-ditrich.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

11 stycznia 2016, 20:48

To zalezy, gdzie ona ma się znajdowac na podjeździe, czy może w ogrodzie. W dwóch przypadkach polecam sprawdzić ofertę Pozbruk tam znajdziesz od kostek dekoracyjnych po uniwersalne, zabezpieczone odpowiednimi powłokami. A przy zakupie większej ilości można uzyskać nawet darmowy projekt(wzór) układania. Bodajże przy 150m2 :)

Zgłoś | Cytuj | Link

17 czerwca 2016, 15:45

Można też zrobić to od razu u najlepszego producenta, ponieważ przez formularz "zapytaj" Pozbruk można od razu zapytać o ofertę :)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 czerwca 2016, 16:14

Mają tez Obsługę zamówień indywidualnych w Pozbruk. Można więc trochę tam zdziałać :)

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lipca 2016, 14:20

Mozna też sprawdzić listę ich dystrybutorów i udać się do najbliższego na terenie kraju. Tak też sam robiłem :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ogrodzenie działki Liczba postów: 502 Grupa: Ogrodzenia... Jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości ogrodzenia to myślę, że warto pójść w stronę propozycji od Pozbruk które zapewniają wysoką jakość wykonania, estetykę i peł...
  • jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4086 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
  • Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31221 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....
  • Jak zrobić samemu ogrodzenie? Liczba postów: 386 Grupa: Ogrodzenia... Wybór ogrodzenia jest naprawdę trudny. Jestem świadomym konsumentem, który ma jasno postawione wymagania i dlatego ciężko mi znaleźć coś, co sprosta moim oczeki...
  • Ogrodzenie panelowe a brak prywatności Liczba postów: 46 Grupa: Ogrodzenia... Szanowni Państwo, Na ogrodzeniu panelowym można zamontować dodatkowe panele maskujące, które są wykonane z lekkiej sklejki. Dzięki nim zwiększymy naszą prywatno...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19440 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 173

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >