Stron: 12 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸
offline MariuszJab inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: juwentus praktykant |
U mnie kostkę układała firma Radosława Kameckiego. Ja nie miałem jakiejś wielkiej koncepcji, jak to powinno wyglądać, a panowie zaproponowali mi jakieś dwa-trzy warianty. W rezultacie jeden mi sie spodobał - koncepcja w kołami konkretnie - no i takie mam na podjeździe. |
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
Gość: malagowy praktykant |
jakakolwiek wzór nie bedzie robil wrażenia jak sie nie bedzie o to wszystko dbac. moj szwagier mial naprawde mega zrobiony podjazd, kosta z naprawde fajnym wzorem, ale co z tego jak jego zainteresowanie tą kostką skonczylo sie na tym jak ją polozy i teraz po kilku latach ten podjazd wyglada słabo... teraz niby kupil jakies srodki do czyszczenia chyba z dynasila i mowi ze sie za to bierze, bo az wstyd ze tak zaniedbal swój podjazd |
| |
Reklamy Google | |
Gość: keziem praktykant |
no tak, dbać trzeba niestety, u nas jest podjazd z kostki, no z tym że żona dba. A sama kostka brukowa dość w dobrej cenie udało się dostać w http://www.kostka-ditrich.pl/ |
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
To zalezy, gdzie ona ma się znajdowac na podjeździe, czy może w ogrodzie. W dwóch przypadkach polecam sprawdzić ofertę Pozbruk tam znajdziesz od kostek dekoracyjnych po uniwersalne, zabezpieczone odpowiednimi powłokami. A przy zakupie większej ilości można uzyskać nawet darmowy projekt(wzór) układania. Bodajże przy 150m2 :) |
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
offline andrzej89 fachowiec
|
|