kostka brukowa

« Powrót do grupy: Domy szeregowe

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

14 sierpnia 2014, 12:15

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja bym polecił raczej PCMB sprawdzony Polski producent z Rzeszowa, bardzo trwałe materiały na budowę, sprawdź na stronce www.pcmb.net.pl czy czasem w sierpniu kostka brukowa nie jest na promocji, może taniej kupisz :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 sierpnia 2014, 22:10

kostka kostką, ale wielu zapomina o podstawowej akcji jaką jest piasek, który trzeva też dać żeby wszelkie przestrzenie wyrównać. Ja się z tym namachałem co nie miara zanim znalazłem solidnego producenta. Koniec końców trafiłem na nich http://suszarniapiasku.pl/, a człowiekowi kit wszędzie chcą wcisnąć, na szczęście tu byli uczciwi

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 sierpnia 2014, 18:08

kit w sensie fugować chcą? ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 sierpnia 2014, 20:04

Ale linków ;) hehehe fajne przykłady swoją drogą :P

Ja swoje lido z pozbruka też zafugowałam ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 sierpnia 2014, 20:58

i bardzo słuszne rozwiązanie, fugowanie pozwala na uniknięcie wielu problemów :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 grudnia 2014, 14:16

No i możemy potem wstawić sobie meble stalowe

http://meblestalowe.pl/stanowiska_montazowe.h tml

Zgłoś | Cytuj | Link

28 stycznia 2015, 11:02

Ja akurat bardzo lubię kostkę brukową, ale musi mieć fajną fakturę. łatwo się ją układa. oczywiście w miejscach reprezentacyjnych raczej lepiej, żeby były płyty

Zgłoś | Cytuj | Link

30 stycznia 2015, 16:25

PCMB jest ok, ale i tak każdą kostkę trzeba jeszcze zaimpregnować. ja impregnowalem po uprzednim oczyszczeniu kotski myjką ciśnieniową i żeby potem ponownie brud nie wiedział się w materiał to pokryłem ją Consilem. O tyle fajnie, że jest na bazie silanów, które pozwalają impregnatowi głębiej wchłonąć w kostkę. Co ciekawe, zauważyłem też że nawet tłuste plamy nie wnikają w jej powierzchnię, co mnie bardzo cieszy bo często robię coś przy samochodzie właśnie na podjeździe. Ogólnie u mnie sprawdził się wrozorowo :)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 kwietnia 2015, 12:33

Masz rację olbert. Układanie kostki brukowej jest w gruncie rzeczy proste, gdyż można ją ułożyć na dowolnie wielkiej powierzchni bez wykonywania dylatacji. Ale jeśli ktoś będzie miał problemy i chce znaleźć odpowiednią firmę to zapraszamy do działu - Brukarstwo

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2016, 14:28

Rok temu także postanowiłem położyć przed swoim domem kostkę brukową. Niestety nie mogłam natrafić na żadnego solidnego producenta takich kostek. W końcu znajomy polecił mi firmę http://www.grabinex.pl/pl/, która ma ofercie m.in. kostki brukowe i granitowe. Zdecydowałem się na zakup tam kostek i jestem z tego bardzo zadowolony. Kostka wygląda rewelacyjnie i jest świetnej jakości.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dobry sklep meblowy Warszawa Liczba postów: 304 Grupa: Domy szereg... najlepiej zobaczyć meble w sklepie, potem ewentualnie zamówić przez stronę sklepu __________________________________ nowo czesne sztuczne kwiaty do wazonu na cm...
  • meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 4 Grupa: Domy szereg... Niedawno natknąłem się na interesujące forum na stronie Budnet. Chociaż początkowo szukałem informacji na temat mebli na zamówienie, przypadkowo zobaczyłem dysk...
  • Przeprowadzka Liczba postów: 114 Grupa: Domy szereg... Twoja przeprowadzka zasługuje na profesjonalne podejście. Nasza firma transportowa w Białymstoku oferuje nie tylko transport białystok, ale także kompleksowe us...
  • restauracja bazylia Liczba postów: 43 Grupa: Domy szereg... Restauracje mogą być idealnym miejscem na spotkania z rodziną, przyjaciółmi czy na rozmowy biznesowe, pod warunkiem że oferują odpowiedni klimat. Kluczowe są tu...
  • Pompa głębinowa Liczba postów: 41 Grupa: Domy szereg... W przypadku podejrzenia, że pompa głębinowa może być spalona, kluczowe jest przeprowadzenie testu ciągłości obwodu elektrycznego. Używając multimetru, można spr...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19418 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 453

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >