kostka i wzór

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

5 maja 2014, 22:50

Zgadzam sie: good 0 bad

ja sobie poszukam w necie moze ktos wrzucał tzw real foto swoich podajzdów :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 maja 2014, 19:46

A ja jak się tak zastanawiam to i tak najbardziej lubie jednolite podjazdy chyba... chociaż nie wiem :P lido mi się bardzo podoba :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 maja 2014, 20:36

Tu mają fajne wzory różne http://pol-bruk.org.pl/galeria.html - mi sie podoba z wzorami bardziej niz jednolite. jakos tak atrakcyjniej wg mnie ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

21 maja 2014, 15:05

Użytkownik patyk3102 napisał: ja sobie poszukam w necie moze ktos wrzucał tzw real foto
swoich podajzdów :)
tu masz real foto http://www.kostka-ditrich.pl/galeria.html , a przynajmniej tak wygląda. najbardziej mi się podoba ta opcja w szarościach, bez wzoru.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 czerwca 2014, 17:42

jeżeli chodzi o wzornictow to podoba mi się granit nova z pozbruka, aczkolwiek najlepiej to np usiąść z ich architektem i wspólnie coś stworzyć

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 czerwca 2014, 22:12

No racja... najlepiej zasięgnąć opinii architekta, a miałeś już może okazję pogadać z ich architektem??

Zgłoś | Cytuj | Link

5 czerwca 2014, 22:27

najlepiej zasięgnąć opini fachowca :) ale nie dać sie żeby wybrał za was:P

Zgłoś | Cytuj | Link

8 czerwca 2014, 20:41

No to też prawda, nie można dać sie przegadać bo przecież to my na to będziemy codziennie patrzeć :P

Zgłoś | Cytuj | Link

8 czerwca 2014, 21:24

patrzeć i uzytkować, ważne zeby było trwałe :)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 czerwca 2014, 17:13

trwałość zapewni ci granit, a do tego akurat wygląda jest 'gratis'. osobiście umieszczał bym granit gdzie się da ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gabiony do ogrodu Liczba postów: 694 Grupa: Ogrodzenia... Jak dla mnie Gabion odpada, jeżeli już chcesz mieć wysokiej jakości ogrodzenie które będzie w stanie zapewnić pełna prywatność oraz bezpieczeństwo to zajrzyj do...
  • kostka i specyfikacje Liczba postów: 613 Grupa: Ogrodzenia... Dopowiadając jeszcze w temacie ja postawiłbym na piękne kostki brukowe np. Wenecja, Bruk Poznański bądź Bruk Epoka Rustica. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów!
  • jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4088 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
  • Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31222 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....
  • Kostka Liczba postów: 523 Grupa: Ogrodzenia... Jeżeli będziesz szukał dobrej jakości kostek brukowych to polecam zwrócić uwagę na rozwiązania proponowane przez Pozbruk jak m.in model Wenecja, Lido, bądź Plaz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19467 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 286

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >