kostka i wzór

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

12 lipca 2015, 23:36

Zgadzam sie: good 0 bad

No dla mnie najbardziej odpowiada granit epoka, bo już sam granit jest bardzo trwałym materiałem, więc nie musiałbym się o niego martwić, a poza tym wygląda świetnie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 lipca 2015, 20:23

No tak nie twierdzę, że granit epoka nie jest wytrzymały, bo sam fakt, że jest to granit swoje robi :D Chodzi mi o kwestie gustu i guścików :)
Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 lipca 2015, 22:49

Ojj określenie "gusta i guściki" jest dosyć obraźliwe, więc lepiej nie używaj, bo po prostu stwierdzasz, że ktoś nie ma gustu. Każdy ma swój gust, ale jeżeli chodzi o bruk to akurat większość jest ładna i to tylko zależy co komu bardziej leży. Ja po prostu wolę granit epoka i tyle.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lipca 2015, 10:59

hm? Nigdy nie pomyślałbym, że to sformułowanie może mieć negatywne zabarwienie. Oczywiście nie chciałem nikogo urazić, tylko wyrazić swoją opinię. Ty wolisz granit epoka, a ja starobruk i wszyscy są zadowoleni, prawda?

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lipca 2015, 01:36

No ja nie czuję się urażony, tylko piszę, żebyś uważał bo może to być różnie odebrane. A co do tego co kto woli to oczywiście, że nikt na nikogo nie wpłynie, więc nikt nie naciska, przecież to zwykła dyskusja.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 lipca 2015, 22:23

A dla mnie Bruk Poznański jest najlepszy, więc ile osób tyle opinii nie ma co się przejmować, bo najważniejsze, żeby to nam się podobało i było jak najbardziej wytrzymałe :)

Zgłoś | Cytuj | Link

7 sierpnia 2015, 12:07

U nas na podjeżdzie mamy poukładane kręgi z [urlhttp://www.phu-leszczynski.pl/]kostki granitowej w różnych kolorach kontrastowych. Naprawdę ślicznie to wygląda!

Zgłoś | Cytuj | Link

8 sierpnia 2015, 10:04

Jak dla mnie kręgi są strasznie oklepane, wolałbym użyć mniej typowego materiału takiego jak bruk poznański o którym mówił Porek.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 sierpnia 2015, 19:44

Także się zgadzam, że okręgi są trochę nie na czasie :) Widzieliście może jakieś fajne wzory np. rozety(tak to się chyba nazywa) albo coś innego takiego fantazyjnego??

Zgłoś | Cytuj | Link

21 sierpnia 2015, 16:22

Gdzieś chyba widziałem i jeżeli dobrze pamiętam to wyglądało to już dużo ciekawiej od tych typowych okręgów. W sumie ciekawe może być połączenie regularnych i nieregularnych kształtów, ale nie wiedziałem tych drugich u pozbruka.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gabiony do ogrodu Liczba postów: 694 Grupa: Ogrodzenia... Jak dla mnie Gabion odpada, jeżeli już chcesz mieć wysokiej jakości ogrodzenie które będzie w stanie zapewnić pełna prywatność oraz bezpieczeństwo to zajrzyj do...
  • kostka i specyfikacje Liczba postów: 613 Grupa: Ogrodzenia... Dopowiadając jeszcze w temacie ja postawiłbym na piękne kostki brukowe np. Wenecja, Bruk Poznański bądź Bruk Epoka Rustica. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów!
  • jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4088 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
  • Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31222 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....
  • Kostka Liczba postów: 523 Grupa: Ogrodzenia... Jeżeli będziesz szukał dobrej jakości kostek brukowych to polecam zwrócić uwagę na rozwiązania proponowane przez Pozbruk jak m.in model Wenecja, Lido, bądź Plaz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19467 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 407

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >