kostka i wzór

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

26 lipca 2016, 19:32

Zgadzam sie: good 0 bad

No wszystko jest napisane na Pozbruk. Dla chcącego nic trudnego, jeżeli znajdziecie swoją kostkę na pewno łatwo można ją od Nich kupić.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lipca 2016, 23:38

Lista dystrybutorów, ogrodów wystawnych, kontakt jest na stronie pozbruk.pl także nie będzie problemów

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 lipca 2016, 15:39

Fajnie wyglądają takie wzory, gdzie powierzchnia jest ułożona z kostek o różnej wielkości, wtedy jest różnorodność, nie ma monotonii. Dobrym przykładem jest kostka Visio, albo ewentualnie Promenada. Przy takiej kostce też można fajnie zniwelować różnego rodzaju spadki.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2016, 13:55

Zależy od zastosowania czy to podjazd czy ścieżka, ale i tak wszystko jest w pozbruk, więc wystarczy wejść i wszystko jest łatwe do wyszukania i odnalezienia na ich stronie

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2016, 10:11

Oczywiście,że wszystko zależy od konkretnego zastosowania i tego gdzie chcemy położyć kostkę,ale warto moim danie postawić na dobre i sprawdzone rozwiązania,solidność którą na pewno znajdziecie na www.Rszmicio.pl zapraszamy serdecznie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 września 2016, 17:29

Jeżeli chcesz mieć pięknie przygotowany projekt ułożenia kostki na swoim podwórku sprawdź ofertę pozbruk.pl, ponieważ wykonują takie projekty musisz tylko napisać przez formularz "zapytaj" :)

Zgłoś | Cytuj | Link

3 października 2016, 15:34

Widziałem już kilka realizacji wykonanych przez Pozbruk to można powiedzieć tylko jedno "Wow" mają super projektantów, bo czasami sposób ułożenia kostki robi ogromne wrażenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 października 2016, 23:05

Ja wole bruk niż zwykłą kostkę. Bardzo mi się podoba rozwiazanie bruk i np murek z takiego samego materiału. Zainspirowałem się ta stronką http://cemix.com.pl/.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 października 2016, 12:27

Ułożenie kostki może być dość czasochłonne i wymagające. Jeśli masz większy obszar do wybrukowania, to może warto się zastanowić, czy nie warto się zaopatrzyć w maszynę do brukowania. Taki sprzęt to świetna sprawa.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 października 2016, 10:42

Ale po co na jedno brukowanie kupować maszynę ^^ Mniejsze powierzchni można samemu spróbować z poradnikiem Pozbruk na Youtubie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ogrodzenie działki Liczba postów: 502 Grupa: Ogrodzenia... Jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości ogrodzenia to myślę, że warto pójść w stronę propozycji od Pozbruk które zapewniają wysoką jakość wykonania, estetykę i peł...
  • jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4086 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
  • Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31221 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....
  • Jak zrobić samemu ogrodzenie? Liczba postów: 386 Grupa: Ogrodzenia... Wybór ogrodzenia jest naprawdę trudny. Jestem świadomym konsumentem, który ma jasno postawione wymagania i dlatego ciężko mi znaleźć coś, co sprosta moim oczeki...
  • Ogrodzenie panelowe a brak prywatności Liczba postów: 46 Grupa: Ogrodzenia... Szanowni Państwo, Na ogrodzeniu panelowym można zamontować dodatkowe panele maskujące, które są wykonane z lekkiej sklejki. Dzięki nim zwiększymy naszą prywatno...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19440 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 118

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >