koszt wymiany dachu

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

29 lipca 2013, 00:05

Zgadzam sie: good 0 bad

Musze wymienic dach. Jaki to koszt?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 maja 2015, 11:24

Jaka powierzchnia dachu, czym będziesz go krył? Twoje pytanie jest dosyć ogólne i trudno udzielić na nie odpowiedzi, bo po prostu nie ma do czego się odnieść. Różne składy mają w swojej ofercie wycenę wymiany/pokrycia dachu, no i tam już sobie dobierasz wszystko takie jak chcesz i oni Ci obliczają cenę, ale nie jestem pewien, czy nie jest to przypadkiem usługa płatna. Pozdrawiam

Ten post był edytowany przez ottenjeden dnia: 13 maja 2015, 11:24
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 maja 2015, 20:12

Zgadzam się nie podałeś żadnych szczegółów odnośnie tego jakiej jest powierzchni i czym chcesz go pokryć, bo to są podstawowe informacje. Pewnie jak powiesz, że to właśnie od danego skłądu chcesz kupić pokrycie to może i zrobią to w gratisie, ale nic nie wiadomo ^^

Zgłoś | Cytuj | Link

17 maja 2015, 11:13

Aby w pełni określić jakie będą koszty wymiany dachu nalezy wykonać szereg pomiarów,więc bez podania szczegółów nikt nie będzie w stanie Ci pomóc,czekamy na większą ilość informacji.

www.Re-mal.com

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lipca 2015, 15:20

dokładnie, goście wyżej maja rację - za mało szczegółów. Jest wiele czynników, jeśli chodzi o pokrycia dachowe, które - domyślam się - mają być dla domu. W miejscach takich jak http://www.dachlux.pl/ myslę,że bez problemu wykonają ci kosztorys, a nawet więcej, - dobiorą materiały i akcesoria, nie mówiąc już o montażu w zakresie usług dekarskich.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 sierpnia 2015, 14:44

no właśnie, u mnie taki proces jak wymiana pokrycia dachowego w całości oddałem w ręce dekarzy z http://www.top-dach.com.pl/uslugi/ - bez problemu oszacowali koszty i nie było żadnych niedopowiedzeń czy niejasności, myślę,że trzeba pytać o taką możliwość!

Zgłoś | Cytuj | Link

4 sierpnia 2015, 22:12

Oczywiście to zadanie należy do dekarzy i tego jakie pokrycie wybieracie, dlatego tak na sucho nie ma co zgadywać.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 sierpnia 2015, 01:00

PEPE67 jeżeli chodzi o dachówkę i akcesoria to można stawiać na braas, bo mają wszystko co potrzebne do ułożenia dachówki i jej zabezpieczenia.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 sierpnia 2015, 15:05

Wszystko zależy od tego ile weźmie dekarz, jaka powierzchnia dachu i jakie materiały. Jeśli ma być to blacha to proponuję firmę Bratex. Bardzo dobra jakość materiałów. Blachy trapezowe mają fajne, można je tu zobaczyć http://www.bratex.pl/trapez/trapez/. Sporo domów jest krytych trapezem.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 sierpnia 2015, 18:58

wszystko zalezy od dekarzy

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 11 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
  • Dach plaski - wady Liczba postów: 37 Grupa: Robimy dach A jaki Tobie się podoba? Nie myśl, co chce projektować architekt, tylko co ty chcesz mieć. Ja przez 5 lat marzyłam o plaskim dachu, ale gdy już zaczęłam konkret...
  • Z czego dach? Liczba postów: 283 Grupa: Robimy dach Zastanawiasz się, jak dbać o dach? Odwiedź https://poradnikbudowlany.eu/dlaczego-re gularne-czyszczenie-dachu-jest-kluczowe- do-utrzymania-trwalosci-pokrycia i do...
  • Jaki dach jest najtrwalszy? Liczba postów: 306 Grupa: Robimy dach Jak dla mnie ciężko stwierdzić, każdy typ dachu ma swoje zalety i wady, a trwałość tak naprawdę zależeć będzie od materiałów i od wykonania.
  • Jak policzyc powierzchnie szczytu domu Liczba postów: 8 Grupa: Robimy dach Jak obliczyć powierzchnię szczytu domu? Aby obliczyć powierzchnię szczytu domu (czyli powierzchnię trójkątnego lub trapezowego fragmentu ściany bocznej pod dac...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19470 użytkowników

Użytkownicy online (4)

gości: 618

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >