u nas dość dobre opinie zbiera ekipa z http://abud-dr.pl/ - u nas się spisali super, jeśli chodzi o prace dekarskie i elewacje, jak ktoś z okolic to można śmiało się dogadywać.
Gość: mzz2 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Emilek43 fachowiec
|
No tak jak wspominaliście u mnie zdecydowanie wygrała dachówka ceramiczna od Braas, a dokładnie model Turmalin który bez dwóch zdań mogę polecić ze względu na jakość wykonania, przygotowanych zabezpieczeń, niską porowatość oraz równomierny i intensywny kolor na całej powierzchni dachówki. |
| |
offline Budujew2018 doświadczony
|
Koszt..wszystko zależy od powierzchni dachu i co chcesz położyć w zastępstwie starego pokrycia. Może to być 5 tysięcy, a mogą być 2. Jeśli chcesz zaoszczędzić to chyba najlepiej sprawdzi się blacha trapezowa. Ja u siebie wymieniałem dachówki właśnie na poszycie z blachy https://glinmet.pl |
| |
offline KrzysiekS kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Bordon44 fachowiec
|
|
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
Natomiast będąc na etapie poszukiwań dobrych pokryć dachowych w zakresie blachodachówek, czy dachówek to ze swojej strony zdecydowanie mogę polecić Ci wybór producenta Braas, który moim zdaniem jest zdecydowanym liderem jeżeli chodzi o stosunek jakości do ceny również w przypadku blachodachówek panelowych czyli Decra i płaskiego modelu Quadro. |
| |
Gość: rycho7733 praktykant |
Jeżeli chcesz by wszystko zostało zrobione jak należy przy zachowaniu konkurencyjnej ceny, to nie pozostaje nic innego niż zgłosić się do www.solidnydekarz.pl . Na dachu znają się jak mało kto. Znajomy mi polecił i nie żałuję . |
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
Będąc na etapie wyboru odpowiedniego pokrycia dachowego to polecam zajrzeć do oferty Braas i zwrócić uwagę na dachówki i blachodachówki panelowe ( wersje Quadro i Decra). Dostępne w modnych kolorach, a do tego cena jak najbardziej jest w porządku i zmieściliśmy się w naszym budżecie |
|