Witam. Posiadam mały ogród o powierzchni 60m2. Jak na razie jest tam głównie trawa, mam zamiar latem zaopatrzyć się jeszcze w basen, pozostanie trochę miejsca na pozostałe meble ogrodowe i coś dla kwiatów. No właśnie. Myślę że takie kratki ogrodowe drewniane były by tutaj jak najbardziej na miejscu. Odgradzały by basen od miejsca z krzesłami i stołami. A przy tym pięknie wyglądały by wraz z kwitnącymi na nich kwiatami. Co o tym sądzicie ?
offline raulq7 praktykant
|
|
Ten post był edytowany przez raulq7 dnia: 15 marca 2012, 21:36 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Beta1 doświadczony
|
A może postawiłbyś sobie kilka paneli Zenturo i
częściowo lub całkowicie przesłonił je pikselami lub
taśmą? |
| |
Reklamy Google | |
Gość: adam09876 praktykant |
|
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
Warto także pamiętać o pięknym wykończeniu ogrodu za pomocą palisad dekoracyjnych, donicami betonowymi, czy nawet odpowiednia kostką dekoracyjną na ścieżkach. Szukając tego typu materiałów nie możesz oczywiście pominąć producenta Pozbruk, który wśród tego typu materiałów ma zdecydowanie największa ofertę na rynku. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: How To Writing Essay praktykant |
|
| |
offline PikPik.pl doświadczony
|
|
| |
offline Adrian4 doświadczony
|
Piszesz, że masz mały ogród, a chcesz go przegradzać płotkami? Pomniejszysz go jeszcze optycznie. Ja szukam fontanny do ogrodu. Znalazłem na Allegro- https://allegro.pl/kategoria/przedmioty-dekor acyjne-fontanny-i-pompy-148445Najbardziej zainteresowała mnie solarna fontanna słoneczna do oczka wodnego. Nie jest droga i wydaje mi się to fajnym rozwiązaniem. Macie jakieś pomysły na fontanny do oczka, bo tam jest taki wybór, że ciężko się zdecydować. |
| |
Gość: Free Paper Writer praktykant |
|
| |
Gość: Speedycash praktykant |
|
|