która z firm narzędziowych lepsza? Honitonie czy Yato ?

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

14 października 2009, 22:12

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam! Mam zamiar kupić zestaw narzędziowy, ponad 100 elem. Czytałem różne opinie o różnych firmach dlatego nie chce tutaj pytać o to czy w ogóle warto wydawać pieniądze na którąś z marek. Chodzi mi bardziej o skonfrontowanie tych dwóch marek. Jeżeli chodzi o firmy narzadziowe to jestem totalnym laikiem. Dlatego moje pytanie do osób które pracowały na narzędziach obu marek albo chociaż słyszały opinie. Dodam tylko, że skupiłem sie na Honitonie i Yato ze względu na konfigurację, czyli to co bedzie mi najbardziej potrzebne i jest zawarte w jednej skrzynce. Cena też jest w sam raz. Poniżej są linki do skrzynek które sobie upatrzyłem. Proszę o opinie, za którą z góry dziękuję.

http://allegro.pl/item778400083_klucze_honiton_111_czesci_h4 321_wyprzedaz.html

http://www.allegro.pl/item774344505_hit_zestaw_narzedzi_150c z_1_4_3_8_1_2_yato_3881.html

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 października 2009, 13:45

Jak dla mnie chyba Yato.
Chyba sa najbardziej popularne i raczej trwałe i dobrze się je eksploatuje.
Moi znajomi sami ich używają.
Jakość warta swojej ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 października 2009, 00:20

Ja także proponuję YATO. Jak najbardziej warto wydać pieniądze,jeśli chcesz mieć cios trwałego. Oprócz allegro przejrzyj jeszcze sklepy internetowe,może trafi się taniej.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 574 Grupa: Technologie... Jeśli szukasz miejsca w którym znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek to ko...
  • Jakie okna dachowe? Liczba postów: 372 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • agencja Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Dais - https://dais.pl/ to agencja marketingowa, która łączy doświadczenie w social mediach z efektywnymi strategiami performance marketingowymi. Dzięki analizo...
  • Wyposażenie magazynu Liczba postów: 1547 Grupa: Technologie... Potrzebujesz osprzętu do wózków widłowych, który ułatwi Twoją pracę? Zajrzyj do Mipromet. Znajdziesz tam liny stalowe, uchwyty do beczek, trawersy, czy nakładki...
  • wózki widłowe Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Zastanawiasz się nad zakupem przedłużek do wideł, uchwytów do beczek, trawersów, czy lin stalowych? Sprawdź ofertę Mipromet, która oferuje wysokiej jakości ospr...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19436 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 340

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >