offline ProKit.pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Zbydrew.pl inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: gigi praktykant |
Ja w końcu zdecydowałem się na okna wykonane z PCV. To w dzisiejszych czasach najbardziej solidny materiał a do tego najmodniejszy. Warto pomyśleć nad tym, aby okna zakupić ze sprawdzonego źródła - my postawiliśmy na http://kris-okna.pl/ , zajęli się także ich montażem. |
| |
Gość: kiu87 praktykant |
Ja natomiast mam okna od nich i jestem naprawdę zadowolona http://dar-plast.eu/pl/ bardzo fajna jakość i rozsądne ceny. Podoba mi się także to, że doradzają, a to jest dla mnie naprawdę bardzo istotne. Koniec końców mam pcv w łazience i kuchni, a drewniane w salonie i sypialniach. Generalnie wszystko ok |
| |
offline marek84 majster
|
Nie ma jednoznacznej odpowiedzi na pytanie, jakie okna najlepiej wybrać. Najlepiej popytać specjalistów o to, jaki rodzaj stolarki będzie najwłaściwszy w danym przypadku. Stolarka PCV oferuje na pewno największy wybór jeśli chodzi o parametry użytkowe, funkcjonalność i estetykę. Najlepiej zwracać uwagę na rozwiązania systemowe, bo dają najwięcej możliwości. To ważne szczególnie jeśli zależy nam na oknach nietypowych lub w jakimś oryginalnym kolorze. Chyba najbardziej kompleksową ofertę mają producenci współpracujący z marką Schuco, jak Marsel czy Jezierski. |
| |
Reklamy Google | |
offline Hemos.pl doświadczony
|
|
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
Nam w wyborze okien do domu pomogła firma Domega z Poznania. Mają obsługę na wysokim poziomie i dobrze obeznaną w ofercie wszystkich dostępnych producentów. Do tego konkurencyjne ceny w zakresie produktów jak i wykonywanego montażu. Przedstawili nam wszystko ze zwróceniem uwagi na właściwości danych modeli i już pierwszego dnia wybraliśmy okna od producenta OknoPlast. Zapewniają dobre warunki gwarancyjne i co ważne krótki termin realizacji zamówienia jak i samego montażu. Szczerze mówiąc nie ma się do czego przyczepić :) |
| |
Gość: syjan18 praktykant |
Postawiliśmy na okna PCV, bezpośrednio od dystrybutora KRIS www.kris-okna.pl Produkty te to definicja najwyższej jakości. Kolejna sprawa, ogromne wrażenie wywołała na nas cena ale również to, że zajęli się montażem! |
| |
offline kej_say fachowiec
|
W domu najlepiej zamontować okna energooszczędne, producent https://okna-internorm.pl/ ma takie w swojej ofercie. Rodzice robili teraz wymianę okien u siebie w mieszkaniu i właśnie tam zamówili, z tego co wiem są zadowoleni, jakość bardzo dobra. |
| |
offline anka.sokolowska doświadczony
|
Jeżeli szukasz okien pcv to warto skorzystać z usług firmy www.baudom.pl. Okna z pcv są to modele o wiele bardziej uniwersalne, które można swobodnie dopasować do danego budynku pod względem formy, kolorystyki i wykończenia. Są również tańsze, a jednocześnie przy precyzyjnym wykonaniu zachowują wszelkie walory wizualne, świetnie dopasowując się do elewacji czy otoczenia domu. |
|
które okna wybrać
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
- Montaż okien Liczba postów: 92 Grupa: Montujemy o... W kwestii dobrych i solidnych, wytrzymałych okien wysokiej jakości, to warto zwrócić uwagę także na nasze kolekcje które znajdziecie na ODB.com.pl w razie pyta...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
- Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...