offline ![]() Winghouce majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Kilim doświadczony
![]() |
Moja żona również chciała taką kuchnię w stylu wiejski ze zdobionymi drzwiczkami szafek. Jako, że lubię tego typu zabawę zamówiłem wszelkie niezbędne materiały, drewno oraz dłuta do rzeźbienia w sklepie Adriatech.pl i w ciągu 8 miesięcy zrobiłem całą kuchnię. Dłutami wyrzeźbiłem w jeszcze surowym drewnie ornamenty kwiatowe, które swoim wzorem przypominają taki wiejski styl i jednocześnie są bardzo nowoczesne. |
Ten post był edytowany przez Kilim dnia: 23 sierpnia 2017, 22:02 | |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() budowniczymichal fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() Lusbet_pl majster
![]() |
|
| |
offline ![]() madejski fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Auroks.pl inżynier
![]() |
|
| |
![]() Gość: amelka praktykant |
Ten wiejski styl tez ma swój urok i klimat, jak to mówi powiedzenie co nie jest zabronione to jest dozwolone. Chociaż ja równiez bym sie na taki nie zdecydował. Bardziej podoba mi sie również styl nowoczesny i tak też may zamiar urządzić naszą kuchnię. Nawet juz upatrzyłam sobie w domizdrowie.pl meble i to w połysku. Mąż namawia mnie abym zastanowiła się nad zabudowaniem rogu, da nam to więcej możliwości, ale czy ja wiem, jak sądzicie ma rację? |
| |
offline ![]() Lukki kierownik
![]() |
|
| |
![]() Konto usunięte praktykant |
Wszystko zależy od naszego gustu tak jak słusznie
piszecie, jeżeli ktoś lubuje siew stylu rustykalnym to jak
najbardziej warto, podstawa są dodatki i oczywiście meble
do urządzenia takiej kuchni, warto poszukać w sklepach
internetowych gdzie wybór jest bardzo szeroki :) |
| |
offline ![]() kwieczko fachowiec
![]() |
W domu jak najbardziej, ale w warunkach blokowych chyba
ciężko by to było wdrożyć. |
|
kuchnia w "wiejskim" klimacie?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Praca za granicą - jak ją znaleźć Liczba postów: 85 Grupa: Ciekawe pom... Pracuje w Mondi i musze przyznac ze to była dobra decyzja. Zakwaterowanie było zorganizowane i prace zaczalem od razu a wyplaty na czas na konto.
- Wynajem sprzętu budowlanego - czy to się opłaca? Liczba postów: 515 Grupa: Ciekawe pom... Gutlift https://gutlift.pl/nozycowe jest dobrym wyborem dla firm poszukujących specjalistycznego sprzętu do pracy na wysokości Oferują szeroką gamę podnośników...
- Fotel ogrodowy - dobry pomysł czy nie ma sensu? Liczba postów: 25 Grupa: Ciekawe pom... Marzysz o przytulnym kąciku do odpoczynku na świeżym powietrzu? Bujak ogrodowy kokon to doskonały wybór! Dzięki ergonomicznemu kształtowi, solidnej konstrukcji....
- Stół - nierozkładany czy rozkładany? Liczba postów: 207 Grupa: Ciekawe pom... jestem za rozkładanym! gdy przychodzą święta albo urodziny to nie wyobrażam sobie nie mieć możliwość rozłożyć stołu _________________________________ ________ h...
- ciekawe dekoracje Liczba postów: 486 Grupa: Ciekawe pom... co myślicie o hiacynt sztuczny kwiat jako dekoracja do domu ?