offline Winghouce majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Kilim doświadczony
|
Moja żona również chciała taką kuchnię w stylu wiejski ze zdobionymi drzwiczkami szafek. Jako, że lubię tego typu zabawę zamówiłem wszelkie niezbędne materiały, drewno oraz dłuta do rzeźbienia w sklepie Adriatech.pl i w ciągu 8 miesięcy zrobiłem całą kuchnię. Dłutami wyrzeźbiłem w jeszcze surowym drewnie ornamenty kwiatowe, które swoim wzorem przypominają taki wiejski styl i jednocześnie są bardzo nowoczesne. |
Ten post był edytowany przez Kilim dnia: 23 sierpnia 2017, 22:02 | |
| |
Reklamy Google | |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
| |
offline Lusbet_pl majster
|
|
| |
offline madejski fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Auroks.pl inżynier
|
|
| |
Gość: amelka praktykant |
Ten wiejski styl tez ma swój urok i klimat, jak to mówi powiedzenie co nie jest zabronione to jest dozwolone. Chociaż ja równiez bym sie na taki nie zdecydował. Bardziej podoba mi sie również styl nowoczesny i tak też may zamiar urządzić naszą kuchnię. Nawet juz upatrzyłam sobie w domizdrowie.pl meble i to w połysku. Mąż namawia mnie abym zastanowiła się nad zabudowaniem rogu, da nam to więcej możliwości, ale czy ja wiem, jak sądzicie ma rację? |
| |
offline Lukki kierownik
|
|
| |
Konto usunięte praktykant |
Wszystko zależy od naszego gustu tak jak słusznie
piszecie, jeżeli ktoś lubuje siew stylu rustykalnym to jak
najbardziej warto, podstawa są dodatki i oczywiście meble
do urządzenia takiej kuchni, warto poszukać w sklepach
internetowych gdzie wybór jest bardzo szeroki :) |
| |
offline kwieczko fachowiec
|
W domu jak najbardziej, ale w warunkach blokowych chyba
ciężko by to było wdrożyć. |
|
kuchnia w "wiejskim" klimacie?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- pomoc tłumacza Liczba postów: 46 Grupa: Ciekawe pom... Możecie sobie sprawdzić stronę https://nowatkowski.pl/tlumacz-przysiegl y-wloskiego-w-warszawie/ , na której znajdziecie ofertę profesjonalnego tłumacza przysięg...
- Jak zamontować lustro? Liczba postów: 109 Grupa: Ciekawe pom... Co sądzicie o lustrze w sypialni?
- jak ułatwić sobie sprzątanie Liczba postów: 72 Grupa: Ciekawe pom... Szukając dobrej jakości ekologicznych środków czystości to warto przyjrzeć się bliżej marce BioStar to marka, która łączy troskę o planetę z niezawodnym działan...
- wyposażenie biura Liczba postów: 402 Grupa: Ciekawe pom... Polecam zwrócić szczególną uwagę na tę kategorię - https://www.amart.pl/category/wyposazeni e-jadalni Tam macie dosłownie wszystko. Po prostu jedno zamówienie i....
- Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale... Liczba postów: 3 Grupa: Ciekawe pom... Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale szlachetne? Rozważam zakup sztabek złota, ale chciałbym poznać opinie innych. Gdzie najlepiej nabyć takie pro...