kuchnia w zabudowie

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

23 stycznia 2014, 15:24

Zgadzam sie: good 0 bad

Jestem w trakcie remontu i myślę nad kuchnią w zabudowie - zdecydowanie lepiej to wygląda, ale właśnie obawiam się konieczności demontażu. Jaki sprzęt, tzn. jakiej marki sprzęt polecilibyście jako te najdłużej pracujące? Przy jakich wizja demontażu kuchni będzie najmniej prawdopodobna?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 stycznia 2014, 13:28

Mój znajomy, który siedzi w branży AGD nie poleci jako trwałego żadnego sprzętu dostępnego w tej chwili na naszym rynku. Wszędzie plastikowe łożyska, rolki, wszystko obliczone tak, by jak padnie - kupić nowe. Kiedyś sprzęt miał być trwały i na lata, teraz sprzęt ma robić obrót w sprzedaży. A pod zabudowę każda firma posiada modele. Ja dziś żyję bez cokołu w kuchni, kolejna zmywarka (trzecia w ciągu 7 lat przy 5 osobowej rodzinie i otwartym domu)ma swój cokół i już nie pasuje do kuchni. Czekam aż się zepsuje...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google
Zgłoś | Cytuj | Link
Zgłoś | Cytuj | Link

12 lutego 2014, 14:25

Użytkownik Gość: Misia napisał: Hmm.. promocje mówisz... Brzmi ciekawie. A jak wygląda
współpraca z tą firmą?

Dodam jeszcze że każde "zarobione" 130 zł przy zabudowie kuchennej możesz wykorzystać na zakup szafy wnękowej w Iszafy. Firma jest bardzo profesjonalna, nie mam żadnych zastrzeżeń

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lutego 2014, 02:33

Nie wiem, jak wygląda zabudowana kuchnia od strony praktyczno-instalacyjnej, ale wiem, że estetycznie wygląda bardzo interesująco:) Sam również korzystam właśnie z takiej kuchni. Samodzielnie nie byłem w stanie jej zainstalować, skorzystałem z usług specjalistów.

Elmis- domy w łomiankach

Zgłoś | Cytuj | Link

4 marca 2014, 22:15

Użytkownik green6 napisał: Użytkownik Gość: Misia napisał:
Hmm.. promocje mówisz...
Brzmi ciekawie. A jak wygląda

współpraca z tą firmą?

Dodam jeszcze że każde "zarobione" 130 zł przy zabudowie
kuchennej możesz wykorzystać na zakup szafy wnękowej w
Iszafy. Firma jest bardzo profesjonalna, nie mam żadnych
zastrzeżeń

Czyli to 130 zł odejmują od kosztów szafy, tak? Dobrze rozumiem?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Okna do domu Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Zgadzam się z przedmówcami, że wybór odpowiednich okien i drzwi to kluczowy element przy budowie lub remoncie domu. Osobiście polecam firmę Adwil - https://adwi...
  • sprzątanie po remontach Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy... Każdy ogrodnik wie, jak ważne jest odpowiednie nawożenie roślin. Jeśli szukasz sprawdzonych i skutecznych produktów, warto sprawdzić nawozy Florovit dostępne w....
  • klimatyzacja w sklepie Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Szukając klimatyzatora do mieszkania, warto zwrócić uwagę na urządzenia od Aiwa. Mają one bardzo cichą pracę, co jest istotne zwłaszcza w sypialniach i biurach....
  • Szafki szkolne Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... Idealne meble do szatni sportowych, klubów fitness i siłowni znajdziecie na stronie szafki basenowe Na tej stronie znajdziecie wiele modeli szafek, które można....
  • Wykończenie domu Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Marzysz o własnym domu, który jest nie tylko piękny, ale także przyjazny dla środowiska? Nasze ekologiczne domy szkieletowe Futurum to doskonały wybór dla osób,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19592 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 223

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >