kuchnia otwarta czy zamknięta?

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

17 grudnia 2013, 12:07

Zgadzam sie: good 0 bad

A jakiej lepszej firmy taki nad kuchnią? A jaki ty masz? Może trzeba lepszy kupić? Albo w kuchni dobre wentylatory zamontować.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 grudnia 2013, 12:46

Ja mam małą, otwartą kuchnie w dużym pomieszczeniu z salonem i częścią jadalnianą. Nie miałem wyboru, otwarta czy zamknięta, musiała być ta druga :-). Raczej nie widzę jej minusów, wiadomo, że jak się coś smaży trzeba włączyć pochłaniacz i wietrzyć salon. Jak ktoś nas odwiedzi i żona coś przygotowywuje w kuchni to zawsze ma kontakt z gośćmi, którzy siedzą w salonie przy stole hehe

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 grudnia 2013, 17:35

Ładnie to wygląda :) Chociaż jakbyście się uparli można byłoby tę kuchnię zamknąć.
anija35 - no właśnie nie wiem, nie mam jak tego sprawdzić, bo sama nie mam okapu. Nie chcę wyrzucać pieniędzy w błoto jeśli okaże się, że to zbędny wydatek.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 grudnia 2013, 00:07

Ja ten problem rozwiązałam w trochę inny sposób. Okap pomaga, ale tylko trochę. Zamontowałam drzwi przesuwane (dwuskrzydłowe), dzięki czemu gdy gotuję kuchnię "zamykam". jak nie gotuje to drzwi mam otwarte i mam swoją przestrzeń :)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 grudnia 2013, 10:55

A ja bym zamontowała drzwi na rolkach takie jak do szaf przesuwne są, na przykład z matą sibu lub grafiką jakąś

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 grudnia 2013, 20:30

Anija- chyba mówimy o tym samym :) Mam coś takiego jak w tym artykule- korzystałam też z usług tej firmy: http://blog.fawre.pl/2013/09/drzwi-przesuwne- do-salonu-i-sypialni-pomysly-na-aranzacje/

Zgłoś | Cytuj | Link

20 grudnia 2013, 13:45

Kurczę, świetnie wygląda ta wasza kuchnia.. ja bym jej raczej nie zamykał no, ale to wasza decyzja, świetnie to wygląda tak jak jest, jednak jakby to tu jest duży wybór http://www.kreocen.pl/kategoria/Drzwi-i-akces oria-2_112.html

Zgłoś | Cytuj | Link

26 grudnia 2013, 19:25

Tak racja mówimy o tym samym, świetnie a widziałaś pochłaniacz zapachów jaki proponują teraz? Pochłania wszystkie zapachy

Zgłoś | Cytuj | Link

30 grudnia 2013, 00:28

Nie. O czym mówisz? Okap?

Zgłoś | Cytuj | Link

7 stycznia 2014, 12:21

Mam jeszcze pytanie odnośnie tych drzwi przesuwnych. Czy jak kuchnia jest otwarta to czy takie drzwi nie przeszkadzają, albo nie psują wystroju wnętrz?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jakie prezenty zrobić? Liczba postów: 19 Grupa: Porady i op... Świąteczna choinka pełna pralin z mlecznej czekolady to doskonały pomysł na słodki upominek dla bliskich. Dostępna na https://smaczajama.pl/pl/p/-Lindt-Lindor -S...
  • jaką firmę w Poznaniu wynająć do przeprowadzki Liczba postów: 185 Grupa: Porady i op... Większość osób, przynajmniej raz w życiu, czeka przeprowadzka. Nie jest to nic przyjemnego, ale takie zadanie można skutecznie ułatwić. Kiedy do przetransportow...
  • Przeprowadzka - Kraków Liczba postów: 26 Grupa: Porady i op... Moim zdaniem przeprowadzka może być stresującym i przytłaczającym doświadczeniem, zwłaszcza jeśli próbujesz zrobić to wszystko na własną rękę. Dlatego warto wzi...
  • Kręgosłup - rehabilitacja Liczba postów: 79 Grupa: Porady i op... Rozpocznij od szczerej rozmowy z członkami Mapquest Directions grupy. Wyjaśnij powody swojego powrotu i pokaż, że jesteś gotów do współpracy.
  • Przeprowadzka Liczba postów: 113 Grupa: Porady i op... Przy przeprowadzce warto skorzystać z usług firmy transportowej, która dobrze zabezpiecza rzeczy do przewozu. Dobrze jest sprawdzić opinie o firmie w internecie...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19405 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 379

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >