![]() Gość: Misia praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() anija35 majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
|
| |
offline ![]() green6 fachowiec
![]() |
|
| |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() |
Generalnie charakteryzuje się nowoczesnym podejściem do wnętrz. Projektanci są pełni pomysłów i wyszukują najlepsze rozwiązania dla klienta, nawet jeśli nie należą one do najłatwiejszych. Poza tym mogą się pochwalić ciekawymi realizacjami (na blogu fawre lub ikuchnie). Zapoznaj się z ich stronami, a przekonasz się sama |
| |
|
| |
![]() |
Cena jest adekwatna do jakości i oferują raczej podobną cenę jak konkurencja. Z tą różnicą, że robią często promocje i wówczas można naprawdę bardzo tanio kupić. Teraz np. szafy wnękowe są 29% tańsze, a do kuchni za każde wydane 1000zł dostajesz 130 zł na wyposażenie kuchni |
| |
|
| |
offline ![]() grazynawu doświadczony
![]() |
|
|
kuchnia w zabudowie
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- Magazyn Liczba postów: 874 Grupa: Wykańczamy... Prowadząc magazyn, przekonałem się, jak dużo daje dobrze dobrane narzędzie do zarządzania. Od kiedy korzystam z https://www.lomag.pl/ wszystko działa sprawniej....
- Wyposażenie do biura - meble metalowe i artykuły Liczba postów: 44 Grupa: Wykańczamy... Na co zwracaliście największą uwagę podczas wyboru wyposażenia do Waszego biura? Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę sklepu Mebiuro z najrózni...
- umywalka z marmuru Liczba postów: 8 Grupa: Wykańczamy... Szukałem miejsca, które oferuje ciekawe promocje i bonusy, bo lubię sprawdzać nowe rzeczy. Tak trafiłem na kliknij tutaj i nie zawiodłem się. Strona ma naprawdę...
- Ile kosztuje monitoring? Liczba postów: 4200 Grupa: Wykańczamy... Na stronie https://ivel.pl/k156,systemy-alarmowe-sy gnalizatory-zewnetrzne.html znajdziecie ofertę firmy IVEL, która jest dostawcą systemów zabezpieczeń i elektr...
- Sklep internetowy Liczba postów: 243 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...