offline patiko fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Czarny inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline ewka_so majster
|
Uwielbiam ratatouille (francuskie leczo ;) szczególenie jako dodatek do pieczywa lub mięsa z grilla - mniam! Korzystam z oryginalnego, fracuskiego przepisu, ale wiele polskich w internecie jest świetnych (to tak proste danie, że nie ma problemu z przygotowaniem) :) |
| |
offline gabon fachowiec
|
Kuchnia włoska - jak najbardziej. Polecam taką knajpkę w Wawie o nazwie Stara Kamienica. Chodzimy tam na włoskie wieczory - mają niesamowicie smaczne potrawy, w zasadzie to nie wiem jak oni to robią - kwestia przypraw? Kilka razy próbowałem przygotować dokładnie te same potrawy i nic... Może to kwestia doświadczenia? |
| |
offline komax praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline PrawdziwyKiller doświadczony
|
|
| |
offline olkos praktykant
|
Jakie wino preferujecie do kuchni włoskiej? jak dodam wino
węgierskie np |
| |
offline olkos praktykant
|
|
| |
offline pierzub doświadczony
|
|
| |
offline zbuntowany_anioł fachowiec
|
A widzisz, człowiek się uczy całe życie :) Ja się cieszę że jest tu taki wątek bo sama bardzo lubię gotować. Z kuchni włoskiej bardzo lubię zapiekanki makaronowe na cooklet.pl Wbrew pozorom przy tego typu makaronach nie trzeba się ograniczać tylko do lasagne bo pomysłów na zapiekane makarony jest bardzo dużo. |
|
kuchnia włoska - Focaccia i Ratatuja
«
Powrót do grupy: Przepisy kulinarne
Ostatnio na forum
- Kebab w kajzerce Liczba postów: 10 Grupa: Przepisy ku... Miłośnicy kuchni bliskowschodniej, którzy szukają miejsca, gdzie mogą zjeść dobry kebab w Warszawie, znajdą wiele interesujących propozycji w różnych częściach....
- Jakie słodycze najbardziej lubicie Liczba postów: 98 Grupa: Przepisy ku... Dla mnie przede wszystkim ważne jest to, aby słodycze były zdrowe, miały dobry skład i były pozbawione cukrów. No i powiem wam, że teraz nawet znalazł...
- Szybki przepis na kurczaka Liczba postów: 59 Grupa: Przepisy ku... A sezam dajecie? Posypujecie nim potrawę? Ja to uwielbiam, kupuję w wielkich workach na https://sklepagnex.pl/pl/p/Sezam-1-kg/10 32 i w sumie dodaję do większoś...
- Dobra wyciskarka do soków Liczba postów: 27 Grupa: Przepisy ku... Kupiłam fajną wyciskarkę jakiś czas temu od Zelmera i spisuje się doskonale. Nie jest to najtańsza rzecz, ale gdy decydujemy się już na zakup czegoś takiego, to...
- Pyszna tarta Liczba postów: 18 Grupa: Przepisy ku... Charakterystyczną cechą polskich wypieków świątecznych jest ich bogactwo smaków i aromatów. Każdy region Polski ma coś wyjątkowego do zaoferowania – od kujawski...