kupno mebli

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

2 lutego 2025, 12:50

Zgadzam sie: good 0 bad

chce zmienić coś w moim mieszkaniu, żeby było nowoczesne więc poszukuje ładnych, mebli, z dobra cena i jakością. co możecie polecić?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 22 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
  • Cegła czy tapeta do salonu Liczba postów: 172 Grupa: Najnowsze t... Korzystałem już z różnych platform do gier, ale ta zdecydowanie należy do moich ulubionych. Strona jest łatwa w obsłudze, a proces rejestracji oraz logowania je...
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 99 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • Meble tapicerowane Liczba postów: 199 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukacie krzeseł do kuchni idealne będą https://jardex.pl/hokery/ oni wykonują krzesła z trwałych materiałów, wiec na pewno posłużą wam przez wiele lat.....
  • Podłoga Liczba postów: 127 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukacie idealnych listew przyściennych do swojej podłogi, to warto sprawdzić listwy malowane pod określony kolor. Świetnie dopasowują się do każdego wnęt...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19531 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 335

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >